İki sheet karsılastırıp farkları yazmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhabalar,
Hocalardan alınan veriler Sheet 1 de bulunmakta ve ögenciler ile bunların aldıkları dersller ile notlar mevcuttur. Sheet 2 de de sistemde ögrencilerin işlenmiş notları bulunmaktadır. Yapmak istediğim sey burada ki 1 ci tabloya göre sisteme girilmiş ler karsılastırmak örneğin sheet 2 de değiştirilmiş bölüm mevcut ve bunları kırmızı fontlarla işaretledim. Sheet3 e öyle bir makro yazmalıyım ki sheet1 de girilenler ile sheet 2 yi karsılastırıcak farkları sheet 3 e yazıcak ve sheet 4 ü acarakta sheet 1 de ki verileri alıp sheet 2 dekilerin yanına koyacak sekilde yazıcak.. Bu konuda yardımınızı ve tecrubelerinizi rica ediyorum Saygılar.
Elif Uzun

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Sorunuzu örnek dosya ile desteklerseniz anlaşılması ve yanıt verilmesi daha kolay olur. Başlıktan birbirlerine benzeyen sayfaların karşılaştırılması gibi anlaşılıyor, oysa öyle değil.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Eklemiştim bir önceki mesajda ama sanırım bir hata yaptım. Umarım burda hal olmustur.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Gunaydın arkadaslar. Bu konuyla ilgili yardımınıza acil ihtiyacım var dun aksamda cok ugrastım fakat beceremedim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhabalar,
ilgili yollamış olduğunuz dokumana baktım fakat benim iki sayfa arasında belli bölümleri karsılastırmak istiyorum o yuzden bu benim işimi malesef görmemektedir. :(
Belli bölümlerin karsılastırılıp eger farklıysa bunlar sheet1 deki yada fark sheet 2 deyse bunu alıp sheet3 e yazıcak ve ayrıca sheet4 de de bu iki datayı yan yana koyacak bir makroya ihtiyac duyuyorum..

Bunu kullanırsam oldukca cok fark bulucak.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
tskler yardım icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...