İki Tablo Arası Veri Aktarma

Excel Vers. ve Dili
2003-English
Merhaba Arkadaşlar,
Ekli dosyada "Ogretmen" sekmesine girilen verilerin dönüştürülerek "Grup" sekmesine aktarılmasını istiyorum. Ancak düşeyara, indis ve eğer formülleri ile yapamadım.

Burada yapılmak istenen "Ogretmen" tablosuna gruplar girildiği zaman, "Grup" tablosunda da hangi gruba hangi oretmenin ders verdiğinin yazılması. Öğretmen ve grup sayısı arttıkça iki sekmeyede veri girmek zorlaşıyor.

Yardımlarınız ricasıyla,
İyi günler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003-English
Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek? Konu acil. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2003-English
Acil Yardııım :)

Arkadaşlar sanırm yardım edecek kimse yok :(
Bende araştırmaya devam ediyorum. bir çözüm bulabilirsem sizlerle paylaşırım.

Excel Vers. ve Dili
2003-English
Sayın Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş, ancak bir konuda daha yardımınızı almam mümkün mü?

- Öğretmen Sekmesinde C2:I19 arasında boş olan (Ders saati boş olan) hücrelerden birisine yeni bir grup eklendiğinde, Grup Sekmesinin B sütununa o grubu B Sütununa yazılacak bir formülü sürükleyerek getirmek mümkün mü?
Aksi durumda yeni açılan her grubu manuel yazmalı mıyım?

yardımlarınız için çok sağolun. Şuanki hali bile süper olmuş. Umarım bir çok kişinin de işine yarar.

Saygılar.

Excel Vers. ve Dili
2003-English
Sayın Muygun
Son eklediğiniz örnekte pazar gününde bir sorun var. Bir türlü pazarı düzeltemedim. Formüldede bir hata göremedim.
Öğretmen sekmesinde pazar gününe bir öğretmene bir grup atadığımda (Örneğin: Mali Müşavirler) Grup sekmesinde atanan grubun pazar gününe hoca ismini getirmiyor.

Kontrol etmeniz mümkün mü?
Saygılar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Sayın Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş, ancak bir konuda daha yardımınızı almam mümkün mü?

- Öğretmen Sekmesinde C2:I19 arasında boş olan (Ders saati boş olan) hücrelerden birisine yeni bir grup eklendiğinde, Grup Sekmesinin B sütununa o grubu B Sütununa yazılacak bir formülü sürükleyerek getirmek mümkün mü?
Aksi durumda yeni açılan her grubu manuel yazmalı mıyım?

yardımlarınız için çok sağolun. Şuanki hali bile süper olmuş. Umarım bir çok kişinin de işine yarar.

Saygılar.
Merhaba;
Ekleri tekrar deneyin. (her iki ekte pazar sorunu düzeltildi. 9. sütunu formülde atlamışım)

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Yada;
Saatlerin boş dahi olsa tabloda görünmesini istiyorsanız eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003-English
Sn. Muygun
Elinizi sağlık gerçekten mükemmel olmuş. 4 saatlik bir test yaptım hiç bir sorun yok. Bu dosyayı özel ders verip part time öğretmen çalıştıran herkes (Dersane, Sürücü kursu, Etüt merkezi vb.) kullanabilir. Hem öğretmenlerin durumunu hemde ders alanların durumunu takip edebilirler.
Teşekkürler
İyi çalışmalar.