iyi günler ben daha önce topla çarpım formülünü kullanarak istediğim iki tarih arası toplam yaptırmıştım ama şimdi unuttum formülü tekrar yazarsanız memnun olurum
saygılarımla
Forumda arama olarak topla çarpım diye aratırsak yığınla örnek var
lütfen onu açmadan örneklere bakalım
selam ben örneğin 01.01.2008 ile 25.02.2008 tarihleri arasındaki değerleri bir yere toplatmak istiyorum toplatmak üstediğim hücrenini üst kısmına hangi tarih aralığını yazarsam o verilerin toplamını almak istiyorum ama bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz.
Verdiğiniz formumü bir excel dosyama uyguladım ve sonuç aldım. Fakat bir ilave yapmak istiyorum. Verdiğiniz uygulamada tarih ve değer var, bunlar tarih sütünunda tarih aralığı arıyor ve değer sütünundaki karşılığına gelen değerleri topluyor. Ben araya bir kod sütünu girdiğimde, toplamı etopla formulü ile yapmak istediğimde nasıl bir işlem yapmak istiyorum.
17 ADET TARİH OLDUĞU İÇİN aa ların toplamını (45 ) 17 ile çarpıyo o nedenle sonuç 765 çıkıyo
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.