İki tarih arasını filtreleme

Excel Vers. ve Dili
office 2007
Merhaba,

Forumda baktım aradığım konuyla ilgili bikaç mesaj gördüm ama örnek dosyaları açamadım.

Sorum şu; excelde yaklaşık 1500 satırlık ve 8 kolonluk otomatik süzlü bir liste tutuyoruz. iki tarih aralığını süzemediğim içinde bütün listeye teker teker bakıp ayrı ayrı copy yaparak yeni liste oluşturuyorum. özel filtrede yapmaya çalıştım fakat olmadı. istediğim mesela 25.07.2008 ile 23.01.2009 arası bütün tarihleri görebileceğim özel filtre kombinasyonu. şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Merhaba,

Forumda baktım aradığım konuyla ilgili bikaç mesaj gördüm ama örnek dosyaları açamadım.

Sorum şu; excelde yaklaşık 1500 satırlık ve 8 kolonluk otomatik süzlü bir liste tutuyoruz. iki tarih aralığını süzemediğim içinde bütün listeye teker teker bakıp ayrı ayrı copy yaparak yeni liste oluşturuyorum. özel filtrede yapmaya çalıştım fakat olmadı. istediğim mesela 25.07.2008 ile 23.01.2009 arası bütün tarihleri görebileceğim özel filtre kombinasyonu. şimdiden teşekkürler.
1. Verilerinize Veri > Filtre Uygula > Otomatik Filtre Uygula seçiniz.
2. Daha sonra Tarihin olduğu Sütunda ok işaretine tıkla.
3. Orada ÖZEL seçiniz.
4. Açılan pencerede sol üst açılır kutudan Büyüktür seçip yanına 25.07.2008 yazınız.
5. Daha sonra sol alt açılır kutudan Küçüktür seçip yanına 23.01.2009 yazınız.
6. Tamam derseniz süzme işlemi gerçekleşecektir.