Herkese iyi geceler,
Elimde iki tane vb formulu var.
ilki hücre yi 1 artırıyor.
2. si ise PDF basıyor.
yapmak istediğim ise 1. VBA çalıştıktan 1 saniye sonra 2. PDF basma kodu devreye girsin ama birleştiremedim.
Makronun döngüsünü ben belirlemek istiyorum. Örneğin; Belirli bir hücreye 350 rakamını yazacagım 350 kez bu işlem tekrar edip durması gibi.
Ayrıca döngü arasında 3 saniyelik bir süre olursa pc performansı için daha iyi olur gibi.
Sub Count()
mycount = Range("q2") + 1
Range("q2") = mycount
End Sub
Sub Workbook_Open()
With Worksheets(1).Range("q2")
.Value = .Value + 1
End With
End Sub
Sub PdfKaydet()
'
' PdfKaydet Makro
'
' Klavye Kısayolu: Ctrl+Shift+P
'
ActiveSheet.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, Filename:= _
"D:\İZİN\" & Sheets("İzin Formu").Range("n6") & "-" & Range("f5") & "-" & Range("d8") & "-" & Range("d9") & "-" & Range("d10") & "-" & Range("a11").Value, Quality:=xlQualityStandard, IncludeDocProperties _
:=True, IgnorePrintAreas:=False, OpenAfterPublish:=False
End Sub
Elimde iki tane vb formulu var.
ilki hücre yi 1 artırıyor.
2. si ise PDF basıyor.
yapmak istediğim ise 1. VBA çalıştıktan 1 saniye sonra 2. PDF basma kodu devreye girsin ama birleştiremedim.
Makronun döngüsünü ben belirlemek istiyorum. Örneğin; Belirli bir hücreye 350 rakamını yazacagım 350 kez bu işlem tekrar edip durması gibi.
Ayrıca döngü arasında 3 saniyelik bir süre olursa pc performansı için daha iyi olur gibi.
Sub Count()
mycount = Range("q2") + 1
Range("q2") = mycount
End Sub
Sub Workbook_Open()
With Worksheets(1).Range("q2")
.Value = .Value + 1
End With
End Sub
Sub PdfKaydet()
'
' PdfKaydet Makro
'
' Klavye Kısayolu: Ctrl+Shift+P
'
ActiveSheet.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, Filename:= _
"D:\İZİN\" & Sheets("İzin Formu").Range("n6") & "-" & Range("f5") & "-" & Range("d8") & "-" & Range("d9") & "-" & Range("d10") & "-" & Range("a11").Value, Quality:=xlQualityStandard, IncludeDocProperties _
:=True, IgnorePrintAreas:=False, OpenAfterPublish:=False
End Sub