Inputbox'a şifreyi yıldız karakteri olarak girme

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Selam Arkadaşlar
Örneğin
Private Sub CommandButton13_Click()
sor = InputBox("Şifrenizi giriniz")
sifre = "1234"
If sor = sifre Then
ActiveWorkbook.Unprotect "1234"
Sheets("FARK").Select
Else
MsgBox "Yanlış şifre girdiniz."
End If
End Sub
Bu kodda şifre istendiğinde şifre ekranda görünüyor bunu **** olarak göstermek için kod'a ne eklemeliyim
Saygılar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Sayın Levent bey teşekkürler ama bu örnekler beni aşar helede inputbox örneği
bir yıldız yapmak için bi dünya kod yazmış neresini kullanayım baştan aşağı hepsi birbirine bağımlı tek harfini silsen hata veriyor hazırladığımız bir dosyada birsürü şifreli yer olsa yandık userform ile şifre sorgulamada yapmak istemiyorum. Neyse böyle kalsın teşekkür ederim ilginize.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Sayın Leventm hemen pes etmiştim ama azmin elinde birşey kaçmıyormuş Sayın veyselemrenin verdiği bir site adresinden faydalandım aslında her sayfaya değil fonksiyon kodlarını sadece module yazmak ve workbook içinde yazdığımız her inputboxlara DK adını vermek yetiyormuş.
Peki bunları neden yazıyorum.
Formun neresinde okudum hatırlamıyorum ama orda yaklaşık şöyle bir ifade vardı üyelerin sordukları konun sonunda sorununa çözüm bulup bulmadığını anlayabilmek için oldu veya olmadı tarzında açıklayıcı bir bilgi koymaları gerektiği hatırımda kalmış bende bu amaçla açtığım bu başlığın çözüme ulaştığını yeni eski bu konuya bakan forumdaki tüm arkadaşların okuması için yazdım. Hani bazı yerlerde yazar ya Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak bu sözü foruma uyarlamak gerekirse Sen baktığın bir konunun çözüme ulaşıp ulaşmadığını anlamadığında nasıl sinirleniyorsan Öyleyse önce kendi açtığın konun çözüme ulaşıp ulaşmadığını belirtki başkalarıda sinirlenmesin.
Saygılar...

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın hassan26,

Sorununuzun çözülüp çözülmediği konusunda gösterdiğiniz bu özen için sizi kutlarım.

Saygılar.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bende bu örnek gösterilecek duyarlılığınız nedeniyle teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 tr
şifrenin ******* şeklinde girilmesi

Selam Arkadaşlar

ekteki isteğim olabilir mi?

Teşekkürler.

Sayın Leventm hemen pes etmiştim ama azmin elinde birşey kaçmıyormuş Sayın veyselemrenin verdiği bir site adresinden faydalandım aslında her sayfaya değil fonksiyon kodlarını sadece module yazmak ve workbook içinde yazdığımız her inputboxlara DK adını vermek yetiyormuş. ...
Dediğiniz gibi DK = Application.inputbox(Şifre giriniz) şeklinde kaydediyorum şifreyi yıldız olarak göstermiyor. Yardım Pls