Hocam adresteki dosyada Lokal IP üzerinden kontrolle izinli olup olmadığınıza bakarak açılıyor veya kapanıyor. Benim çalışmam ağ üzerinde paylaşımda ben kendi makinamın paylaşımlarını şifreleyerek korumaya aldım ve sadece çalışmama bakacak olanların izlemesi için şifrelerimi paylaştım ancak verdiğim şifreleri başkalarıda kullanarak makinam üzerindeki paylaşımdan dosyalarıma giriş yapabilir. linkteki Mahmutt beyin hazırladığı uygulama hoşuma gitti ve kullanmaya karar verdim.
Bu uygulamada şöyle bir değişiklik yapma şansımız varmı IP kontrolünden sonra sizi tanıdığı için kitap açılıyor ve msjbox içerisinde hoş geldiniz yazıyor. tanımlı IP lere isim versek mesela 192.168.0.10 nolu IP açtığında Mustafa bey hoş geldiniz, 192.168.0.11 nolu IP açıldığında Ahmet bey hoş geldiniz ..... isimlendirdiğimiz diğer IP lerede verdiğimiz isimlerle hoş geldiniz dese mümkünmü acaba
burada internet bağlantısının olup olmadığını TestInternetConnection fonksiyonu mu yapıyor? Ama bu değer bağlantı olsada olmasada doğru değerini döndürüyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.