- Excel Vers. ve Dili
- microsoft office professional plus 2016
arkadaşlar ekdeki excel dosyasını açtığınızda auto_open makrosu ile karşımıza gelen frmbayi formunda bulunan firmanın adı, adresi, ilçesi, ili, telefonu faksı cep nosonu kayıt ekle dediğimde kayıt yapıyor buraya kadar problem yok ancak kayıt ekle demeden önce yine aynı form üzerinde bulunan 24 adet checkbox var. benim istediğim bayinin adını kayıt ettiğimde hangi ilde satış yapacağını checkboxlara işaretlediğimde veri sayfasında bulunan hücreye X işaretini koymak istiyorum.
örneğin dosyada kayıtlı bulunan bayinin satış yapacağı iller afyon,ankara,denizli,kilis illeri olsun. frmbayi formunda bulunan bu illere ait checkboxları işaretlediğimde afyon için j2, ankara için k2,denizli için O2, kilis için af2 hücrelerine X işaretini koyarak kayıt etmesin istiyorum. Ayrıca kayıt ettikten sonra checkboxların işaretlerini kaldırmak mümkünmü yardım eden veya yolunda bulunan arkadaşlara teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
örneğin dosyada kayıtlı bulunan bayinin satış yapacağı iller afyon,ankara,denizli,kilis illeri olsun. frmbayi formunda bulunan bu illere ait checkboxları işaretlediğimde afyon için j2, ankara için k2,denizli için O2, kilis için af2 hücrelerine X işaretini koyarak kayıt etmesin istiyorum. Ayrıca kayıt ettikten sonra checkboxların işaretlerini kaldırmak mümkünmü yardım eden veya yolunda bulunan arkadaşlara teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.