İşbaşı tarihini hesaplama

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ev ve Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-05-2025
Merhabalar. Ben C6 hücresindenki tarih eğer cumartesi gününe denk geliyorsa otomatikma c7 hücresine ilk pazartesi tarihinin yazmasını istiyorum. Yani ekli tabloda izin bitiş tarihi 28 Mart 2020 dir. C7 hücresine işbaşı tarihinin otomatik olarak 30 Mart Pazartesi yazmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-05-2025
"Paylaştığınız dosyanızdaki kişisel bilgilerinizi değiştirin ve dış bağlantı adreslerini düzeltin . " Bu ifadeden ne kastettiğinizi pek anlamadım ama dosya açılırken güncelleme sormasın diye veri aldığı tüm formülleri iptal edip, erileri elle girdim. Umarım işe yarar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
C7 Hücresine kopyalayınız.Hafta sonu sadece pazar ise 1'i 11 yapınız.Milli ve dini bayramlarıda ilave edebilirsiniz.
Kod:
=İŞGÜNÜ.ULUSL(C5;C9;1)

kahramang1

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-05-2025
Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin. Sağlıklı günler.

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2010 Türkçe
Başlık ile alakalı değil ama hiç bir yerde bulamadım ve yapamadım. Bu nedenle özür dilerim.

Merhaba arkadaşlar form üzerinde 3 sutundan oluşan bir ListBox ım var bunlara ComboBox ve TextBoxlar ile veri ekliyorum. Ancak sayfaya kaydetmeden önce form üzerindeki Listbox da güncelleme yapmam gerekiyor. Bunu yapabilir miyim bu arada ListBox da güncellenecek satırı seçtiğimde ComboBox ve TextBox larda verileri getiriyorum. Bu verileri güncelle butonuna bastığımda ilgili satır ve sutundaki verinin güncellenmesini sağlayabilir miyim ?