İşçilerin performanslarını ay bazında hesaplama

Excel Vers. ve Dili
EXCEL
İşcilerin performanslarını ay bazında hesaplama

ÖNCELİKLE SELAM ARKADAŞLAR
EKTEKİ DOSYALARDA İŞÇİLERİN PERFORMANSLARI YAZIYOR OCAKDAN AYINDAN BAŞLIYIP EKTE MART AYINA KADAR VAR AMA BENDE TEMMUZ AYINA KADAR AY AY PERFORMANSLARI VAR BEN İSTİYORUMKİ BİR EXCELDE GÜZEL ŞEKİLLİ BİŞİ OLSUN BİR SAYFADA BİR İŞÇİNİN AY AY PERFORMSLARI YAZSIN FORMULLE DAHA GÜZEL OLURSA FORMULLE YAZILSIN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM AMAÇ GÜZEL DİKKAT ÇEKİCEK BİR VERİ HAZIRLAMAK

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Öncelikle verilerin aynı sayfada toplanmasında fayda var. Ekli dosyada verilerinizi tek sayfada toplayarak işlem yapılacak şekilde düzenledim. Dosya size bir örnek teşkil edecektir. Dosyada veri doğrulama özelliği kullanılmıştır.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL
sayın levent bey çok teşekkür ediyorum

BİŞİ DAHA SORABİLİRMİYİM PEKİ PERSONEL EKLEMEK İSTERSEM YENİ BİR İŞÇİ GİRDİĞİ ZAMAN BU LİSTEYE İSMİNİ EKLEDİĞİM ZAMAN BU TABLODA GÖRÜNMÜYOR

Son düzenleme:

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Ekle-Ad Tanımla'dan açılan pencereden isimler'i seçin "Başvuru Yeri" ndeki değeri, dosyanız için =Sheet1!$C$4:$C$79 yerine örneğin =Sheet1!$C$4:$C$100 yazın, sorununuz hallolacaktır.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL
Sayın levet menteşeoğlu geçen gün bana yaptığınız excel raporumda sanırım mart ayında bir yanlıslık var sizden ricam bir bakarsanız müteşekkir olarum gerçekten elimi ayağımı doladı mart ayına en son ne yazsam hepsi aynı oluyor ekte var dosya bakarsanız sevinirim bu sorun yanlızca mart ayında oluyor şimdiden teşekkür ederim

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosyanız ektedir. Sorun sheet1 sayfasındaki MART yazısının sonunda bir boşluk olmasından kaynaklanıyordu.