istatistik programı

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
arkadaşlar ekli dosyada bir istatistik programı yapmaya çalıştım ancak dosyabiraz büyük ve yavaş çalışıyor, burada veriler bölümüne giriş yapıyorum. buna bir form yapabilirmiyiz, ayrıca tarihe göre süzüp özet tablo almak zorunda kalıyorum ne gibi bir çözüm uygulayabiliriz. ayrıca suç türü bölümüne veri girişi için veri doğrulama neticesi açılır liste koydum bu listedede programı biraz yoruyor. yardımcı olursanız sevinirim

Excel Vers. ve Dili
office 2007 (excel2007)English işte
office 2003 (excel2003)
Türkçe evde
merhaba;
verilerinizin çokluğundan yavaşlama olduğu kesin. burda yapılabilecek şey
veri girişini bir ön sayfada (user form) oluşturmak ve kaydet butonu ile veri aktarımı yapmak olabilir. fakat bu işleyişi siz bildiğiniz için ana sayfada olması gereken veri giriş kriterlerini sizin hazırlamanız daha doğru olacaktır. bu işlemleri makro kullanarak yapmak daha doğru gibi. siz formu oluşturun ve hangi makroya ihtiyaç duyarsanız onu sorun. ilerleme yavaş olacaktır ama hazır bir çalışma bulmanız çok zor.

istatistik içinde size program ( SPSS) önerebilirim.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
SPSS kullanımının daha faydalı olacağı bir gerçek...
FAzla büyük bir dosya olmuş..

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
İstediğin hazır bir çalışma bende var, ancak dosya büyük olduğu için buraya ekleyemedim

Excel Vers. ve Dili
ingilizce
spss de verilerin aritmetik ortalaması hesaplanabilir miii??bu konuda bilgisi olan biri var mı yaa hiç bilmediğim bi prograla ödev yapmak zorundayımm bu nası iş yaa:(:(