- Excel Vers. ve Dili
- Office 2003
Öncelikle şunu belirteyim yaklaşık 3 gündür txt dosyası ile ilgili forumları inceliyorum. Yani araştırdım yapamadım son çare sizlerden yardım istiyorum.
Arkadaşlar ekte bir excel birde txt dosyası var. Sizlerden isteğin aşağıdaki kriterlere göre txt dosyasından excelin 83.satırına istenen yerlere verileri aktarması. Yalnız txt dosyasında veriler yanyana değil alt alta kaydedilmiş. Txt dosyası toplam 5 satır. Forumda txt dosyasından veri alma ile ilgili 30 a yakın dosya inceledim. Ama bir türlü kendime uyarlayamadım. Lütfen bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.Tşk.
Dikkat Edilmesi gerekenler
* Txt dosyasının adı standart yolluk.txt olacak. Yani dosya seçilmeyecek.
* Excelde sadece bir satıra veri alacak (83.satır)
* Yolluk.txt dosyası J6 hücresinde belirtilen dizinde yer alacak
* Eğer txt dosyası istenen yerde yoksa J6 hücresine (Örnek) "C:\GOREV\YOLLUK\ dizinine istenen kriterlere göre yolluk.txt dosyasını oluşturunuz" diye uyarı verecek
* Kriterlere uygun bir txt dosyası varsa ve aktarım tamamlandı ise "Aktarım tamamlandı" gibi bir uyarı verecek
ÖRNEK TXT DOSYASI TOPLAM 5 SATIR
ALİ
KARA
15851495145
9224562288
KALE CADDESİ NO:25/2 ULUDAĞ BURSA
Arkadaşlar ekte bir excel birde txt dosyası var. Sizlerden isteğin aşağıdaki kriterlere göre txt dosyasından excelin 83.satırına istenen yerlere verileri aktarması. Yalnız txt dosyasında veriler yanyana değil alt alta kaydedilmiş. Txt dosyası toplam 5 satır. Forumda txt dosyasından veri alma ile ilgili 30 a yakın dosya inceledim. Ama bir türlü kendime uyarlayamadım. Lütfen bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.Tşk.
Dikkat Edilmesi gerekenler
* Txt dosyasının adı standart yolluk.txt olacak. Yani dosya seçilmeyecek.
* Excelde sadece bir satıra veri alacak (83.satır)
* Yolluk.txt dosyası J6 hücresinde belirtilen dizinde yer alacak
* Eğer txt dosyası istenen yerde yoksa J6 hücresine (Örnek) "C:\GOREV\YOLLUK\ dizinine istenen kriterlere göre yolluk.txt dosyasını oluşturunuz" diye uyarı verecek
* Kriterlere uygun bir txt dosyası varsa ve aktarım tamamlandı ise "Aktarım tamamlandı" gibi bir uyarı verecek
ÖRNEK TXT DOSYASI TOPLAM 5 SATIR
ALİ
KARA
15851495145
9224562288
KALE CADDESİ NO:25/2 ULUDAĞ BURSA
Son düzenleme: