• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İyi ki doğdun EXCEL.WEB.TR

Pasta olmadan doğum günü kutlaması eksik olur diyorum. Pasta benden :lol: :lol:

Nice senelere

Ã?ncelikle bu forumu hazırlayan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. forumu hazırlayan ve foruma katılan tüm arkadaşların 1. senesini kutlarım.

Nice yıllara Excel.web.tr

Bu vadide XL güneşi batmaz...

Nice Yıllara

:bravo: :bravo: excel.web.tr :bravo: :bravo: arkadaşlığının daimi olması dileğiyle nice yıllara

Gerçekten benim için dönüm noktası oldu. Bu siteyi bilmeden önce excel biliyorum zannediyordum. Ama hepsi yalanmış. Sevgili Hüseyin Bey'e ve tüm arkadaşlara binlerce teşekkür ediyorum. Nice yıllara...
Saygılarımla.

NİCE YILLARA ;
Bu siteyi kuran yaşatan katkıda bulunan herkes en içten saygı ve sevgilerimle kutlalarım. Size ihtiyacımız var.

Beraberce paylaşacak ve öğrenecek çok şeyimiz var. Tüm forum ailesinin ve üyelerinin yeni yaşı hayırlı olsun. nice senelere hep birlikte varmamız dileğiyle,

Daha sorulacak çok soru vardır umarım. Zira 1 yıl bu sitenin dişinin kovuğunu doldurmaz.

Hep öğrenci kalanlar, nice yıllara.

engin' Alıntı:
NİCE YILLARA ;
Bu siteyi kuran, yaşatan, katkıda bulunan herkesi en içten saygı ve sevgilerimle kutlarım. Sizlere ihtiyacımız var.

Yukarıdaki mesaja aynen katılıyorum ve altına imzamı atıyorum.

NİCE NİCE YILLARA EXCEL NİCE NİCE YILLARA
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Geri