Kapali ÇaliŞma Kİtabinda Bellİ Bİr SÜtun AraliĞindan Verİ Almak

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Herkese iyi akşamlr diliyorum.Şöyle bir çalışmam var .Bir ana dosyam var bu dosyamın veri alacağı C'nin altındaki TKY klasöründe bulunan ve okul adı ile adlandırılmış 100 e yakın çalışma kitabının veri adlı sayfasındaki d5:d29 sütun aralığındaki verileri butona atanan makro ile almak istiyorum.Bu veriler anadosya adlı çalışma kitabının d4:d28 ,e4:e28, f4:f28.......sütun aralıkarına aktarılacak.Ancak istediğim bir diğer şeyde çalışma kitaplarının adlarının d3,e3,f3.....hücrelerine yazılıp öyle aktarması.İlginize şimdiden teşekkürler.

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
firstisland ilgine teşekkürler.Forumda arama yapmadan başlık açmam.Ben aşağıdaki kod ile veri alıyorum ancak sorunum var.
1.Bu kod verileri alt alta alıyor ben sütunlara (bir üstteki başlıkta belirttiğim gibi)
2.Klasürün altındaki dosya isimlerinin yazdırılmasını beceremedim.
kodum:
Set s1 = Sheets("Çalışan Memnuniyeti")
For Each Dosya In CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetFolder("C:\TKY").Files
For b = 5 To 29
deg = ExecuteExcel4Macro("'C:\TKY\[" & Dosya.Name & "]Çalışan Memnuniyeti'!R" & b & "C2")
If deg = 0 Then GoTo 10
c = c + 1
For a = 8 To 8
s1.Cells(c + 8, a) = ExecuteExcel4Macro("'C:\TKY\[" & Dosya.Name & "]Çalışan MemnuniyetiFORM-A'!R" & b & "C" & a)
Next
10 Next
Next

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
arkadşlar yardımcı olacak birisi olursa çok iyi olur.en azından kod üerinde ne yapmam gerekiyor.

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak kimse.Israrım için özür dilerim ama gerçekten gerekli bir çalışmaydı.

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Açıklayıcı olması açısından dosyaları ekliyorum .Umarım yardımcı olan bir arkadaş çıkar.Ana dosya (Veri alacak dosya)

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Veri kaynağı dosya

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Arkadaşlar haddimi aşmak istemem ama ilk defa bir sorum yanıtsız kalıyor.Elbetteki her soruya yanıt verilmek zorunda değl ama 3 gündür forumda aramadığım başlık kalmadı ... O yüzden böylesine ısrarlıyım.Kişiselleştirmekte isteme ama umudum yine sayın leventm de.