Kapalı dosyadaki kayıtları Özet Tabloya bağlayamadım

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Home Single Language x64 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Değerli dostlar,

Günaydınlar. Hayırlı seneler. Her şey gönlünüzce olsun.

Ekli winrar içinde "ilk" ve "son" adlı 2 klasör bulunmaktadır.

"İlk" adlı klasör içinde "veriler (Kapalı) ve "denetim (Açık)" adlı 2 excel dosyası var. "denetim" excel dosyası sayın yurttas tarafında hazırlandı ve mükemmel çalışmaktadır.

"son" adlı klasör içinde "Veriler1 (Kapalı) excel dosyasının sütun başlıkları ve satırlarında değişiklik zorunluğu doğdu ve bir türlü 5-6 saat uğraşmama karşın "denetim1 (Açık) dosyası sayfalarına özet tablo şeklinde bir bağlantıyı yapamadım.

Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2019 English
Açıkcası ben neden sayfa sayfa ayırdıgınızı anlayamadım ama bir pivot table ekledim ve kapalı dosyanızdan verileri otomatikmen çekmektedir..

Ekli dosyalar

• 105.7 KB Görüntüleme: 10

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Emeğiniz ve yardımınız için teşekkürler. Yeni yılınızı kutlar. Her şeyin gönülünüzce olmasını dilerim.

Bu arada:
Eklediğiniz "denetim1" 'deki özet tablonun tarih alanını "ay" olarak niye gruplandıramıyorum?
Kapalı dosyadaki kayıtları ben bir türlü denetim1'e bağlayamamıştım. Siz bunu nasıl yaptınız?

Apartmandaki tüm mal sahipleri ile kiracıların toplam sayısı 60 kişidir. Aidat ya da gelir türüne göre ayrı sayfalara bölerek 60 kişinin işlemlerini mal sahibi, kiracı ve yönetim olarak inceliyor ve denetliyorum. "All ya da Tümü" sayfasında da genel toplamı bir bakışta görebiliyorum.

Benim için bu şekilde olması en iyi denetim yöntemi...

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Teşekkürler sizinde yeni yılınız kutlu olsun.
Ozaman siz yapmış oldugum Pivot tableyi sayfa sayfa kopyalarak devam edersiniz ve istemediginiz alanları çıkartıp eklersiniz...

Kapalı dosyadakini denetime baglamayı çok basit olarka yaptım...

Her iki dosyayıda açtım. ve Ekle diyerek bitane pivot ekledim ilgili alanlari ilgi satırdan başlayarak 65536 satırı gösterdim. ve ekledim....sonra pivotun özelligine gelerek açılırken update et dedim bitti...

1492 satırdan verileriniz text olarak gözükmektedir bunları kontrol altına alınız...veya denetleyiniz...Yoksa bu verilerden bilgi alamayacaksınız....

Ay için ilgili satırın tamamını seçin ve Özelliklere gelerek özele geçiniz ve aaaa yapınız....tamam diyiniz bitti....

Olmazsa tekrar görüselim..ben size örnek dosyanızı tekrar upload ediyorum 1492 nolu satırlar silinmiş olarak

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Buyrunuz dosyanız

Ekli dosyalar

• 101 KB Görüntüleme: 13

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili