merhaba arkadaşlar şsoru başlığına bakıp forumda ara demeyin tum forum makinama inmiş durumda sayfa sayfa inceledim orneği yok
çözüm isteden soru
ana dosya adı genel.xls
veri iceren dosyalar 1.xls ve 2.xls
genel dosyası a - b - c - d- e - f sheetlerinden oluşuyor
1 dosyası a - b - c sheetlerinden oluşuyor
2 dosyası d - e - f sheetlerinden oluşuyor
genel dosyasına atayacağım bir command bottona nasıl bir kod girmeliyim ki
kapalı olan 1 dosyasındaki a - b - c sheetlerindeki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 nci satıra kadar olan kısmı genel dosyasındaki a - b - c sheetlerindeki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 nci satıra kopyalasın tabi her sheeti aynı adı taşıyan geneldeki yerine orneğin
1 deki a sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığını geneldeki a sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına
1 deki b sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığını geneldeki b sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına
1 deki c sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına geneldeki c sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına
başka bir command bottona ise d-e-f için yukardaki kodun benzerini adapte ederim
bu konuda yardım edebilecek arkadaş varsa sevinirim
çözüm isteden soru
ana dosya adı genel.xls
veri iceren dosyalar 1.xls ve 2.xls
genel dosyası a - b - c - d- e - f sheetlerinden oluşuyor
1 dosyası a - b - c sheetlerinden oluşuyor
2 dosyası d - e - f sheetlerinden oluşuyor
genel dosyasına atayacağım bir command bottona nasıl bir kod girmeliyim ki
kapalı olan 1 dosyasındaki a - b - c sheetlerindeki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 nci satıra kadar olan kısmı genel dosyasındaki a - b - c sheetlerindeki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 nci satıra kopyalasın tabi her sheeti aynı adı taşıyan geneldeki yerine orneğin
1 deki a sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığını geneldeki a sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına
1 deki b sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığını geneldeki b sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına
1 deki c sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına geneldeki c sayfasındaki sutunda a - fd ,satırda 29- 3000 aralığına
başka bir command bottona ise d-e-f için yukardaki kodun benzerini adapte ederim
bu konuda yardım edebilecek arkadaş varsa sevinirim