Kasa FİŞİne Yazilanlarin DİĞer Bİr Akranda Sirali Yazilmasi

Excel Vers. ve Dili
2003
Üst Tabloda Yazilan DeĞerlerİ AyriŞtirarak Alt Tablodakİ Gİbİ Yazdirmak İstİyorum Şİmdİden Yardimlariniz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sorunuzu yanlış anlamışta olabilirim.

Örnek dosyayı incelermisiniz. İstediğiniz bu şekilde bir tablo mu?

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Slm.
Alternatif bir örnekte benden,
Not: Sorunuz zordan daha çok anlaşılması güç. Örn: istediğiniz tabloda bir tarih var. Bu tarihi nereden aldınız?

Excel Vers. ve Dili
2003
aslında bu tablo bir gsm firmasının günlük satışlarını yazdığı bir kasa fişi çalışanlar kendi kodlarıyla yaptıkları tatışları yazıyorlar aynı orda göründüğü gibi üsteki tabloda

Excel Vers. ve Dili
2003
espiyonajl ve muygun kardeş yaklaşımlarla gerçekten beni ümitlendirdiniz sizere teşekkür ederim

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
son bir gönderdiğim tabloda ortadaki sf1 yazan bölüme günlük satışlar yazılıyor ordan toplanan satışlar sağdaki k1 çalışma sayfasına değiik hücrelere giriyor gün sonu kasa hesaplamaları yapılırken bir takım veriler girdikten sonra kasa hesabı bitiyor ordanda çıkan veriler solda bulunan hizmet hacime giriyor ve her gün satılan ürünlerin toplamı orda tutulmuş oluyor

Excel Vers. ve Dili
2003
benim asıl istediğim burada ortada sf1 ,s,ml, çalışma sayfasını daha kullanışlı ve basit hale getirmek

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar kendimi yanlız hissetmeye başladım
burdamısınız

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sayın birolsancak, tablonuz çok karışık ne istediğinizi anlamak ve sonuça ulaşmak zaman alabilir. İnanın ben hala ne istediğinizi tam olarak anlamış değilim..

Excel Vers. ve Dili
2003
Neyse ArkadaŞlar TeŞekkÜr Ederİm SaĞolun VerdİĞİnİz EmeĞe Kendİ İŞİmİ Yİne Kendİm YapacaĞim Öyle GÖrÜnÜyor