Kasa Takİpte Aylik Rapor Almak

Excel Vers. ve Dili
türkce
Ektekİ Dosyayi Yİne Excel Forumdan Aldim. Yapan ArkadaŞa TeŞekkÜr Ederİm Yalniz Ben Aylik Rapor Almak İstİyorum GÜnlÜkte OlduĞu Gİbİ Aylik Olarak Da Çikti Alabİlmelİyİm Bunun İle İlgİlİ Olarak Yardim Edersenİz TeŞekkÜr Ederİm .

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Sn. nurayozcan,
Hazırladığım GÜNLÜK KASA çalışmam var. Bununla aynı dosyada biden fazla yıla ait kasayı tutabilir, istediğiniz istediğiniz yıl ve istediğiniz tarih aralığı, istediğiniz kriterde rapolama yapabilirsiniz. Kullanım için gerekli açıklamaları dosyada açıkladım. Birkaç günlük deneme kaydı yaparak deneyiniz. Beğenirseniz kullanırsınız. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
Sn. nurayozcan,
Hazırladığım GÜNLÜK KASA çalışmam var. Bununla aynı dosyada biden fazla yıla ait kasayı tutabilir, istediğiniz istediğiniz yıl ve istediğiniz tarih aralığı, istediğiniz kriterde rapolama yapabilirsiniz. Kullanım için gerekli açıklamaları dosyada açıkladım. Birkaç günlük deneme kaydı yaparak deneyiniz. Beğenirseniz kullanırsınız. Hayırlı olsun.
(Burasının bir paylaşım sitesi olduğu da nazara alınarak) Eklediğiniz çalışmayı, kodları açık olarak verirseniz, çok kişinin işine yarayacaktır.

Selamlarımla.

Excel Vers. ve Dili
türkce
ÇaliŞmaniz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm. Yalniz Benİm YolladiĞim ÇaliŞma Üzerİnde DeĞİŞİklİk Yapabİlİrmİyİz Oldukca Sade Bİr Program ÇÜnkÜ