Soru Kaydetme Bilgi Ekranını Kapatmak

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhabalar, userform kullandığım bir excel dosyam var ve bir butonla kaydediyorum. Yalnız kaydederken kaydediliyor diye bi bilgi ekrani açılıp kapanıyor ya o bilgi ekranının gelmemesini nasıl sağlayabilirim acaba? Bunun bir yolu var mıdır?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

RBozkurt

𐱅𐰇𐰼𐰚
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2024
Google Sheets
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-12-2026
Örnek dosya/kod vb. eklemeniz gerekir.

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Hocam bahsettiğim şey için dosyaya ihtiyaç olmadığını düşündüğüm için paylaşmadim. Sormak istediğim şey en basit haliyle şuydu aslında:
Excelde Ctrl+S yapinca kaydediliyor diye bi yazi çıkıp gidiyor ya o yaziyi kaldirmanin bir yolu var mi diye soruyorum.

Teşekkür ederim ilginiz için.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Ben CTRL+S yaptığımda hiçbir bilgi ekranı gelmiyor. Doğrudan kaydediyor. Sizde nasıl bir bilgi ekranı geliyor?

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe

örnek dosya ekledim hocam. Kaydet diye bir butonum var tıklayınca bu uyarıyı veriyor.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
CTRL+S yapınca dosyanız farklı mı kaydediliyor?

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Hayir fakat ben burdada farkli kaydet komutu kullanmiyorum thisworkbook.save komutunu kullandığım halde bu uyariyi aliyorum. Ya i Saveas komutunu kullanmadığım halde bu uyariyi aliyorum

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Kaydetme komutundan önce "Application.DisplayAlerts = False" ve sonra da True olarak kullanmayı deneyin ya da kod bölümünde Displayle ilgili seçenekleri sırayla deneyin. Belki biri bu uyarıyla ilgilidir.