kaydette sorun yaşıyorum

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
yapmaya çalıştığım stok için kullanmayı düşündüğüm dosyayı ekte sundum.yapılan ürün kaydını yap kısmına geldiğimde yapılan ürün hakkında yazılması gerekenleri "yapılan ürün kaydı" sayfasına aktarabldim.ama o ürünle alakalı kullanılan hammaddeleri "stoktan çıkış" sayfasına aktaramadım.birde aktarımı yaparken hammaddelerden değeri sıfır olanları aktarmayacak.bunu nasıl yapabilirm.exceli seviyporum ve uğraşmayıda seviyorum.belki kodlarımda uzun uzadı bişeylerdir ama yazmaktan keyf alıyorum.şimdiden emeği geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim.hoşçakalın iyi çalışmalar...

Son düzenleme:

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sorunuzu sorarken en azından hangi userformdaki hangi butonu kasdediyorsunuz bunları belirtin. Sorunuzu ne kadar detaylı sorarsanız cevap alma ihtimalinizde o kadar artacaktır.

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
sanırım daha açıklayıcı oldu

sayın leventm hocam haklısınız belki çok açıklayıcı olmadı sorum.userform1 de yapılan ürünü comboboxdan seçtikten sonra o ürüne ait hammaddeler yazılan mikatara göre oranları aşagısında bulunan textboxlara otomatik geliyor.o ürün için kullanılmayan bazı ürünlerin miktar kısmında sıfır yazıyor.ve ben bunu bu form üzerinde kaydet tuşuna bastığımda excelde "stoktan çıkış" isimli sayfasına aktarmasını istiyorum.miktarı sıfır olanları yani kullanılmayan hammaddeleri kaydetmeyecek.combobxtan seçilen ürünü ve yanında bulunan textboxda yazılacak olan ürün miktarını ve tarihini ben "yapılan ürün" isimli sayfaya aktarıyorum.fakat aynı tuşla hem "stoktan çıkış" sayfasına hemde "yapılan ürün" sayfasına nasıl kayıt edebilriim.tekrar ilginize teşekkür ederim.iyi çalışmalar:yardim:

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
yardımmm

:yardim: lütfen bir hocam bakabilirmi benim problemime.inan çok fazla uğraştım ama yapamadım.yardımınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar lütfen yardım inanın çok lazım olan bişey ve yapamıyorum.bir haftadır uğraşıyorum ama bi yol bulamadım..:yardim: :yardim: :yardim:

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
??????????

sanırım gözden kaçıyor mesajım.baya bir istek var gördüğüm kadarıyla.ama inanın çok uğraştım ve hala yapamıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.....:yardim: :yardim: :yardim:

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Kaydet butonundaki kodu aşağıdaki gibi düzenleyin.

Kod:
Private Sub CommandButton3_Click()
Set s1 = Sheets("yapılan ürün")
Set s2 = Sheets("yapılan ürün")

satir = s1.[a65536].End(3).Row + 1
s1.Cells(satir, 1).Value = ComboBox1
s1.Cells(satir, 2).Value = ""
s1.Cells(satir, 2).Value = TextBox61
s1.Cells(satir, 3).Value = ""
s1.Cells(satir, 3).Value = TextBox92
s1.Cells(satir, 5).Value = ""

satir2 = s2.[a65536].End(3).Row + 1
s2.Cells(satir, 1).Value = ..........
.
.
.
End Sub

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
sayın hocam

leventm kodu denemedim ama çok teşekkür ederim.emeğinize yüreğinize sağlık.
iyi çalışmalar:arkadas: