KAYDIR( FORMUL HATASI_Çakışma Var.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-Excel 2010
Ya ek'li dosyada yazdığım formülde bir çakışma yaşanıyor. Detayları ek'tedir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
imza çizelgesinde yok hatası verilen hücreleri karşılayan isimler shift sayfasında yok

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-Excel 2010
Evet Onları Ben sildim kafa karışamsın diye

Siz 1. Hücrede Kaybolan ismi nasıl çıkarttınız. Shıftteki ilk isim imza çizelgesinde ilk satıra yazıldığında kayboluyordu. ama şimdi kaybolmuyor onu sorum hücre ayarı yapmışsınız ama ne yaptığınızı anlayamadım.

imza çizelgesinde yok hatası verilen hücreleri karşılayan isimler shift sayfasında yok

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
excelde bazı hücreler hata verebiliyor onun için bende hatalı hücreyi başka bir hücre ile değiştirdim yani altdaki hücrelerden birini aldım oraya kopyaladım ismi tekrar yazdım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-Excel 2010
Anladımda Hocam

Sorun hala Tam Olarak çözülmedide.. Teşekkürler ama anladım ne demek istediğinizi en azından bu sorun çıakrsa bu nu denerim. Ama muhakkak net bir çözümü vardır.

excelde bazı hücreler hata verebiliyor onun için bende hatalı hücreyi başka bir hücre ile değiştirdim yani altdaki hücrelerden birini aldım oraya kopyaladım ismi tekrar yazdım

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

B3 hücresinde koşullu biçimlendirme uygulanmış. Bunu silerseniz düzelecektir..

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-Excel 2010
Merhaba Hocam

Evet Ömer Bey ; bende sorunu buldum diye siteye girdimde oraya yanlışlıkla Koşullu biçimlendirme koymuşum hiç farkında değilim aklıma bile gelmezdi sonrada bakıyım dedim buldum.. siz benden önce bulmuşsunuz. Yinede teşekkür ederim ilginize.. iyi hafta sonları...
Merhaba,

B3 hücresinde koşullu biçimlendirme uygulanmış. Bunu silerseniz düzelecektir..

.