kayıt sayfasından arşiv sayfasına,arşiv sayfasından kayıt sayfasına veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
ofis20007
slm.Arkadaşlar yapmış olduğum dosyadaki formda seçili personeli arşive aktar dediğimde seçili personel "ARŞİV"sayfasına aktarılacak,kayıt sayfasından tamamen silinecek.
Arşivden personel getir dediğimde "ARŞİV" sayfasından seçeceğim personelin bilgileri "KAYIT"sayfasına aktarılacak.sıra no lara dikkat.aynı sıra no ile arşivden personel getirebilmeli ama yeni kayıt yapmamalı.belki çok olabilir ama ben yinede söyleyeyim.dosya başka bir bilgisayara gittiğinde imaj1 dosya yolunu bulamadığı için hata veriyor.acaba resmi bulmayınca imaj1 de hata vermeden resim yok yazabilirmi?
KUSURA BALMAYIN BEN OFİS 2007 KULLANIYORUM AMA 2003 LE KAYIT YAPINCA HATAVERİYOR.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden tşk.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Konunun çözümüne girmeden, size bir önerim var ...

Bu dosyada her ne yaparsanız yapın, rahat çalışamazsınız. Sıkıştırılmış hali 528 kB görünen, bu dosyanın içini açtığımda; 36 MB'lık bir dosya karşıma çıkıyor ... Nedense içinde, bu dosya boyutu ile orantısız veriler var ..

Size ilk tavsiyem, yeni bir Excel Çalışma kitabı oluşturup, şişkin dosyadan verileri kapsayan alanı seçerek, sadece verileri, yeni kitaba kopyalamanız.

Bu çok daha sağlıklı bir başlangıç olur ...