kayıtlı kullanıcı değilsiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhaba
excelde bana kayıtlı kullanıcı değilsiniz diye hata veriyor. makrolarda düşük yaptım gene aynı sorunu veriyor.buna nasıl düzeltebilirim bana yardımıcı olabilirmisin arkadaşlar.
konuyu açmadan önce forum arama yaptım hiç bir sorun çıkmadı
Şimdide teşekkürler

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
makro kullanılmış bir çalışma kitabından mı bahsediyorsunuz ? dosyayı gönderirseniz bizimde test etme şansımız olur.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Bence arkadaş lisanssız bir pc de otomatik güncellemeleri onaylayarak microsoftun lisans kontrolüne takılmış. Eğer olay bu şekilde ise burda çözüm bulamaz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Bence arkadaş lisanssız bir pc de otomatik güncellemeleri onaylayarak microsoftun lisans kontrolüne takılmış. Eğer olay bu şekilde ise burda çözüm bulamaz.[/QUOTE

benim kullandığım pc bağlantı yok.herhangi bir güncelleştirmede yapmadım

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Örnek dosyanın açılışına D klasöründeki bir dosyanın bilgisayarınızda varolup olmadığı sorgusu yazılmıştır. Doğal olarak bu dosya sizin bilgisayarınızda olmadığı için bu uyarıyı alıyorsunuz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
peki usta bunu nasıl düzeltebilirim pelkii içini açtıysan eğer içinde bilgiler vardı
önemliydi usta yardımcı olabilirmisin peki

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

D klasörüne aşağıdaki isimde bir dosya oluşturun. Daha sonra dosyayı kullanabilirsiniz.

D:\Xp.txt

Excel Vers. ve Dili
2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08/02/2019
arkadaşlar merhaba. ekteki dosyada ben de aynı hatayı alıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba cubeyr dosyayı açarken makro güvenliğini yüksek yaparsan dosyayı açabilirsin ama vba kodları şifrelendiği için makroları çalıştıramazsın