KDV hesaplaması acillll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Microsoft excel
Merhabalar bir sorunumvar siz arkadaşların yardımını rica ediyorum excel sayfasında fatura takip yapmak istiyorum ama bir türlü formülü tutturamadım benim istediğim Matrahı yazınca otomatik olarak diğerlerini göstersin ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.

benim yaptığım bu ama bu formulde kdv yi göremiyrum matraha kDv uyguluyor hepsi o =A5*1,18

Matrah Kdv Toplam göstersin

DİĞER AÇTIĞIM KONUYU TAŞIYAN SAYIN ARKADAŞ KONUYU NİÇİN VE NEDEN TAŞIDIĞINIZI BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİZ KONU VAR İSE SİTEDE KONU MEVCUTTUR NOTUNU DÜŞÜP LİNKİ YAPIŞTIRMANIZ GEREK YÖNETİCİLİK VE FORM KURAL VE ADABI BUNU GEREKTİRİR.

+ SİSTEMDE KONU ARANMIŞ BULUNAMAMIŞTIR.SİZİN GİBİ KALİTELİ BİR FORUM SİTESİNE BU HAREKET HİÇ YAKIŞMAMIŞTIR.SORUYU BİLEN VARSA LTF CEVAPLASIN

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
DİĞER AÇTIĞIM KONUYU TAŞIYAN SAYIN ARKADAŞ KONUYU NİÇİN VE NEDEN TAŞIDIĞINIZI BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİZ KONU VAR İSE SİTEDE KONU MEVCUTTUR NOTUNU DÜŞÜP LİNKİ YAPIŞTIRMANIZ GEREK YÖNETİCİLİK VE FORM KURAL VE ADABI BUNU GEREKTİRİR.

+ SİSTEMDE KONU ARANMIŞ BULUNAMAMIŞTIR.SİZİN GİBİ KALİTELİ BİR FORUM SİTESİNE BU HAREKET HİÇ YAKIŞMAMIŞTIR.SORUYU BİLEN VARSA LTF CEVAPLASIN

O zaman aşağıdaki linki okuyup özür dilersiniz umarım.

http://www.excel.web.tr/f59/forum-kurallarina-uymayan-basliklar-hakkinda-t4621.html

Birde konuyu hangi başlıkla açtığınızı buraya yazında neresi yakışmamış görelim.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Merhabalar bir sorunumvar siz arkadaşların yardımını rica ediyorum excel sayfasında fatura takip yapmak istiyorum ama bir türlü formülü tutturamadım benim istediğim Matrahı yazınca otomatik olarak diğerlerini göstersin ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.

benim yaptığım bu ama bu formulde kdv yi göremiyrum matraha kDv uyguluyor hepsi o =A5*1,18

Matrah Kdv Toplam göstersin

Önce konunuzun neden taşındığını uygun bir dille sorsanız, sonra ne söyleyeceğinizi söyleseniz...

http://www.excel.web.tr/f14/a4-format-nda-bir-faturaya-excelden-uygun-yerlere-t59848.html

Buraya eklediğim dosyayı inceleyin.

.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft excel
tabi şimdi tıklıyorum bu arada kurduğum cümlenin bukadar kötü ve ahlak dışı bir cümle olduğunu sanmıyorum tabi anlayış meselesi neyse ÇOOOOOOOOOOOOOOOK ZAHMET OLDU ama yaptım azmin elinden birşey kurtulmuyor :) yine göstermiş olduğunuz üstün çabanız için çok tşk.

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
Anlaşılan özür dilemesini bilmiyorsunuz.

Arkadaşımız Acil Lütfen yardım diye başlık açmış ve forum kurallarına uymayan başlık altına taşınmıştır.

Forum kurallarına uymayan bu başlığım neden taşınıyor diye sitem etmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...