Kısayol İle Toplama

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba arkadaşlar ben office 2007 de mesela A1 den A10 a kadar olan sayıları Hesapla adındaki command butonu na kısayol atayıp aynı command butona farklı kısayol atayıpta B1 den B10 kadar olan sayıları toplatmak istiyorum bu kısayol tuşuna basınca direk buraya gelmesin
Sub Makro1()

'
' Makro1 Makro
'
' Klavye Kısayolu: Ctrl+m
'
Application.Goto Reference:="Makro1"
End Sub

hemen command butonu çalışsın birde kayıt edip tekrar açınca exceli makro gitmesin A1den gerekirse A20ye kadarda toplattırabileyim mokro mantığı nasıl bilmiyorum ama biraz yaptım toplattırdım ama kaydı durdurunca excele çıkıp girince mokro kayboluyor ve değiştirilmiyor yani excele adapte edilmesi hakkındada biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.Herşey Türkiye için....

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Sorunuzda ne yapmak istediğiniz tam olarak anlaşılmıyor. Bir dosya ekleyip dosya içinde bir örnek yardımıyla isteğinizi anlatın.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
excele komut butonu koymak istiyorum hesapla adında üzerine tıklamdan kısayol tuşu atama yolu ile mesela ctrl+z ye baınca A1den A10 kadar toplasın ctrl+y ye basınca B1den B10 kadar toplasıan istiyorum ve bunlarda B20 ye kadarda felan artırabileyim sora değşebilsin exceli kapadımmı makrı gidiyor değiştirilmiyor. kısayol tuşuna basıncada komut butonu değilde komutların olduğu modül açılıyor benzer örnek gönderirseniz sevinirim benden istediniz ama ben hiçbir şey oluşturamadımki kusura bakmayın acemiyim