Kodla şartlı sıralama yapmak

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın Hocalarım ekli dosyada Yapmak istediğim

1- Öncelikle, öğretim 1 ve 1/2 leri Ö1 sayfasına ve Öretim 2 leride Ö2 sayfasına sayfadaki başlık sırasına göre ve Öğretim Elemanına göre sıralatma
2-Aynı gün aynı saatdeki öğr sayılarını tek hücrede birleştirme yapsın istiyorum.
şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

İkinci sorunuzdaki birleştirme işlemini yaparken başka kriterler gözününe alınacakmı? Mesela örnek dosyanıza göre 20-05-2008 tarihinde saat 09:00 daki tüm kayıtlar tek satır olarakı aktarılacak? Örnek dosyanızı buna göre güncellerseniz çözüme ulaşmak daha da kolaylaşacaktır.

Excel Vers. ve Dili
2003
Selamlar,

İkinci sorunuzdaki birleştirme işlemini yaparken başka kriterler gözününe alınacakmı? Mesela örnek dosyanıza göre 20-05-2008 tarihinde saat 09:00 daki tüm kayıtlar tek satır olarakı aktarılacak? Örnek dosyanızı buna göre güncellerseniz çözüme ulaşmak daha da kolaylaşacaktır.

sayın korahan hocam ilgi ve alakanız için tşk ederim. ikinci sorumdaki birleştirme göz önüne alınacak ancak sizin örneklediğiniz gibi değil ben sadece 20.05.2008 tarihinde saat 09:00 da a hocası iki farklı dersten sınav yaptıysa ders isimleri ayrı ayrı gözüksün, sadece öğrenci sayıları eşitlensin istiyorum.teşekkür ederim

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
korhan hocam cevaplarınızı bekliyorum iyi çalışmalar