kodlarda düzenleme ve yardım rica ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003Türkçe
Değerli arkadaşlar,
Aşağıdaki makro kodlarını forumdan derleyerek düzenledim.Burada benim sormak istediğim bu kodlara
,1-"web seçenekleri " penceresinden ."zengin metin içeriği" ve "tarih tanımlamayı devre dışı bırak" uygulamasını kodlara nasıl yerleştirmeliyim?
2-eski tarihlere ilişkin arşiv verilerini bir düğme aracılığı ile otomatik olarak değiştirebilecek bir düzenleme yapmak mümkün olurmu?Eğer mümkünse bu durum,her yeni dışveri ,bir önceki dışverinin altına yerleştirilmelidir.
Bir fikri olan sevgili ve değerli arkadaşlardan rica ediyorum.
İyi çalışmalar dilerim.
Not:acelesi yoktur,müsait bir zamanda cevap verebilirsiniz.
Sub disverial()
With ActiveSheet.QueryTables.Add(Connection:="URL;http://eski.liderform.com.tr/LiderFormWebEski12042007/f.do?to=dkSyf&docName=LBU06&pTarih=05/06/2007", _
Destination:=Range("A1"))
.FieldNames = True
.RowNumbers = False
.FillAdjacentFormulas = False
.PreserveFormatting = True
.RefreshOnFileOpen = False
.BackgroundQuery = True
.RefreshStyle = xlInsertDeleteCells
.SavePassword = False
.SaveData = True
.AdjustColumnWidth = True
.RefreshPeriod = 0
.WebSelectionType = xlEntirePage
.WebFormatting = xlWebFormattingNone
.WebPreFormattedTextToColumns = True
.WebConsecutiveDelimitersAsOne = True
.WebSingleBlockTextImport = False
.WebDisableDateRecognition = False
.WebDisableRedirections = False
.Refresh BackgroundQuery:=False
End With
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003Türkçe
Sevgili arkadaşlar,
Konuyu güncellemem gerekir diye düşündüm.Bu konuda bilgili olan arkadaşlarımız var.Yardım etseler iyi olur.
1-(Connection:="URL;http://eski.liderform.com.tr/LiderFormWebEski12042007/f.do?to=dkSyf&docName=LBU06&pTarih=05/06/2007", kodun renkli kısmınındaki tarihi (2000 yılına kadar gün gün) excel sayfamda otomatik olarak bir buton araciliği ile kontrol etmek istiyorum.Çünkü herseferinde web sayfasını açmak zor ve uzun oluyor.Öncelikli olarak bu gerekli.sonra ikinci dişveriyi hemen ilk alınana dış verinin altına konacak bir düzenleme.Bu yapılabilir sanıyorum.
2-."zengin metin içeriği" ve "tarih tanımlamayı devre dışı bırak" seçeneklerinide kodlarda uygulamam gerekli.
Siz bu konu ile haşır neşir olabilen değerli arkadaşlardan rica ediyor,Saygılar sunuyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003Türkçe
Değerli arkadaşlar
Benim iki tane ,sadece iki tane hobim var.Biri satranç diğeri atlar.Ve bu konu atlarla ilgili ,bir arşiv sitesinden hızlı ve güvenlice veri almak.
Bu naçizane isteğim için sorularıma yanıt verecek ,vakit ayırabilecek bir "uzman" vardır sanırım.Tekrar konuyu gündeme taşıdığım için affola.
Kolay gelsin.