sn ipkins müthiş güzel olmuş elinize sağlık.sizden umudu kesmek üzereydimki yine yetiştiniz imdada.tşkürler.yalnız birşeydaha yapabilirmiyiz.Bu son şey yapılsada olur yapılmasada olur.yazdır butonuna basıldığında direk yazdırsa ii olurdu.yani tekrar seçenek çıkmasa çok ii olurdu.
dediğinizi yaptım yukarıdaki eki tekrardan indiriniz. umarım işinize yarar. yardımcı olduysam ne mutlu bana bende herşeyi bu formda ustalarımdan öğrendim onlara teşekkürü bir borç bilirim.
bu raporda yazı tipi aynı olmasına rağmen neden evlilik raporu diğer raporlardan yazı tipi olarak küçük puntoda çıkmaktadır.Çözemedim. Birde ana adı ve baba adı teşhis yazan bölümlerde ilk harf nasıl otamatik büyük yazdırılır
ekde göndermiş olduğum rapor dosyasındaki tarihler bozuldu.(iş için ve NOTER tarihler =aa.2009 yazıyor).başka bi bilgisayarda çaılışıyor fakat ben o çalışan bilgisayardan alıp kendi bilgisayarıma kopyaladığımda tarihler bozuluyor. nedenini çözemedim. neden?
bilgisayarınızın bölgesel ve dil seçeneklerinde bir sorun olabilir ilk aklıma gelen bu formüller normal gözüküyor. isterseniz bir bakın bölgesel ve dil seçeneklerini kısa tarih gg.aa.yyyy formatındamı (02.02.2009) şeklindemi değilse bu şekle getirin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.