kodlarda istediğim gibi değişiklik

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
arkadaşım sana userformda yapılmış bir örnek gönderiyorum kusura bakma biraz yoğundum cevap veremedim. inşallah dediğin gibi olmuştur.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
izin programı
sn ipkins müthiş güzel olmuş elinize sağlık.sizden umudu kesmek üzereydimki yine yetiştiniz imdada.tşkürler.yalnız birşeydaha yapabilirmiyiz.Bu son şey yapılsada olur yapılmasada olur.yazdır butonuna basıldığında direk yazdırsa ii olurdu.yani tekrar seçenek çıkmasa çok ii olurdu.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
dediğinizi yaptım yukarıdaki eki tekrardan indiriniz. umarım işinize yarar. yardımcı olduysam ne mutlu bana bende herşeyi bu formda ustalarımdan öğrendim onlara teşekkürü bir borç bilirim.

Excel Vers. ve Dili
izin programı
bu raporda yazı tipi aynı olmasına rağmen neden evlilik raporu diğer raporlardan yazı tipi olarak küçük puntoda çıkmaktadır.Çözemedim. Birde ana adı ve baba adı teşhis yazan bölümlerde ilk harf nasıl otamatik büyük yazdırılır

Excel Vers. ve Dili
izin programı
eklenmiş dosyalar belli süre sonra siliniyormu? eklenmiş dosyayı indirmek istiyorum.ama indiremedim. yada bendeki dosya bozuldu. dosyayı ekliyorum düzeltebilirmiyiz,,

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
arkadaşım fomüller bozulmamış sen hesaplamayı el ile seçmişsin yapman gereken "araçlar-seçenekler-hesaplama-otomatik" seçersen düzelir kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
izin programı
ekde göndermiş olduğum rapor dosyasındaki tarihler bozuldu.(iş için ve NOTER tarihler =aa.2009 yazıyor).başka bi bilgisayarda çaılışıyor fakat ben o çalışan bilgisayardan alıp kendi bilgisayarıma kopyaladığımda tarihler bozuluyor. nedenini çözemedim. neden?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
bilgisayarınızın bölgesel ve dil seçeneklerinde bir sorun olabilir ilk aklıma gelen bu formüller normal gözüküyor. isterseniz bir bakın bölgesel ve dil seçeneklerini kısa tarih gg.aa.yyyy formatındamı (02.02.2009) şeklindemi değilse bu şekle getirin.