kodları birleştirmek

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhabalar
Ekteki 3 adet dosyanın kodlarını birleştirmek istiyorum. Hepsini bir modüle yazınca hata veriyor. Birde selamlama makrosunu eklenti haline getirince içinde kod olan dosyaları açmıyor. Daha doğrusu Excel açılıyor ama hücrelerin bulunduğu Excel sayfaları açılmıyor acaba problem nedir. Yardımlarınız için teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Özür dilerim bilgisayarda problem var herhalde dosya eklenmiyor. Başka bir bilgisayarda deneyeyim. Kusura bakmayın

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Başka bir bilgisayardan gönderebildim. Dosya ektedir. Yardımlarınız için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Kodlardaki her 10 saniyede bir açılış makrosunun çalıştırılması bana saçma geldi ama siz birleştirilmesini istemişsiniz.
Eki inceleyiniz.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
sn. Mahmut bey
öncelikle alakanız için teşekkür ederim.Yapmak istediğimi tam anlatamadım kusura bakmayın. Hata bende. Yapmak istediğim excel dosyasını ilk açtığımda
mesaj kutusu ve sesli açılış olsun daha sonra her 10 saniyede bir dosya otomatik olarak kendini kaydetsin. Kendi bilgimle yapmaya çalıştım beceremedim. Birde sesli açılışı ve mesaj kutusunu eklenti haline getirmek istiyorum.Sesli açılışta sorun yok ama selamlamayı eklenti haline getirince
boş excel dosyaları açılıyor ama içinde kod olan excel dosyaları açılmıyor. Daha doğrusu excel açılıyor ama hücrelerin bulunduğu beyaz sayfa açılmıyor. Bu iki konuda yardıncı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler