Köprü hatası

Excel Vers. ve Dili
türkçe excel 2013
Merhaba Excel 2013 çalışma sayfasına internet sayfası köprülemek istediğim zaman bu şekilde uyarı alıyorum evet dediğim zaman kısayolun bulunduğu klasörü açıyor bu konuda yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.

ÖmerBey

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba,
Güven merkezi ayarlarından > güvenilen konumlar içerisine ilgili klasörü ekleyip deneyiniz.

Excel Vers. ve Dili
türkçe excel 2013
hocam klasörü buldum sayfa kısa yolunu ilgili klasör içine atmama rağmen yine aynı hatayı vedi başka çözüm olabilirmi ilginiz için teşekkürler

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe excel 2013
sayfayı kapatıp açtım hata gitti fakat köprü yaptığım hücre tıkladığım zaman masaüstü klasörünü açıyor direk adrese gitmiyor bu sefer nasıl bir sorun oldu acaba teşekkürler.

ÖmerBey

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Acaba kısayol yerine klasörü köprülüyor olabilir misiniz?
Ya da bir örnek dosya paylaşır mısınız?

ÖmerBey

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa eklediğiniz örnek dosyadaki köprü internet kısayoluna değil de klasöre atanmış.
Şuradaki dosyaları aynı klasöre çıkarıp içindeki excel dosyasını dener misiniz?
Bir de internet sayfasına köprü oluşturmak için niçin kısayol kullandığınızı bilmiyorum, ama bunu doğrudan excel hücresine yazarak ya da formülle de yapabilirsiniz. Örneğin;
Kod:
=KÖPRÜ("https://www.excel.web.tr";"Excel")

Excel Vers. ve Dili
türkçe excel 2013
indirdiğim excel dosyası yine ilk mesajımdaki hatayı verdi fakat vermiş olduğunuz örnek formül işimi gördü zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler allah razı olsun

ÖmerBey

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Rica ederim, Allah hepimizden razı olsun.
İyi çalışmalar...