Merhaba Excel 2013 çalışma sayfasına internet sayfası köprülemek istediğim zaman bu şekilde uyarı alıyorum evet dediğim zaman kısayolun bulunduğu klasörü açıyor bu konuda yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.
sayfayı kapatıp açtım hata gitti fakat köprü yaptığım hücre tıkladığım zaman masaüstü klasörünü açıyor direk adrese gitmiyor bu sefer nasıl bir sorun oldu acaba teşekkürler.
Eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa eklediğiniz örnek dosyadaki köprü internet kısayoluna değil de klasöre atanmış. Şuradaki dosyaları aynı klasöre çıkarıp içindeki excel dosyasını dener misiniz?
Bir de internet sayfasına köprü oluşturmak için niçin kısayol kullandığınızı bilmiyorum, ama bunu doğrudan excel hücresine yazarak ya da formülle de yapabilirsiniz. Örneğin;
indirdiğim excel dosyası yine ilk mesajımdaki hatayı verdi fakat vermiş olduğunuz örnek formül işimi gördü zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler allah razı olsun
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.