Ömer beyin bir konuya verdiği cevap çok işime yaradı gerçekten öncelikle çok teşekkür ederim.
Ancak tek sıkıntım aşağıda alıntı olarak verdiğim kodları çalıştırdıktan sonra; sonuçlar listelendiğinde linkler doğru, fakat hücre içeriği "'Sayfa3'!$D$1" şeklinde gözüküyor oysa ben hücre içeriğinin bulduğu hücredeki içeriği aynen getirmesini istiyorum.
Bir kaç deneme yaptım ancak başarılı olmadım hücre içeriğini manuel olarak değiştirdiğimde istediğim sonucu alabiliyorum örneğin: Sayfa3'!$D$1 başına eşittir(=) koyunca dolayısıyla hücre içeriğini veriyor
Ancak bunu otomatik (sonuçlar listelendiği anda) nasıl yapabilirim?
Ancak tek sıkıntım aşağıda alıntı olarak verdiğim kodları çalıştırdıktan sonra; sonuçlar listelendiğinde linkler doğru, fakat hücre içeriği "'Sayfa3'!$D$1" şeklinde gözüküyor oysa ben hücre içeriğinin bulduğu hücredeki içeriği aynen getirmesini istiyorum.
Bir kaç deneme yaptım ancak başarılı olmadım hücre içeriğini manuel olarak değiştirdiğimde istediğim sonucu alabiliyorum örneğin: Sayfa3'!$D$1 başına eşittir(=) koyunca dolayısıyla hücre içeriğini veriyor
Ancak bunu otomatik (sonuçlar listelendiği anda) nasıl yapabilirim?
.Kod:Sub BulListele() Dim c As Range, Adr As Variant, sat As Long, i As Integer, adres As String Sheets("Arama").Select If Range("A1") = "" Then MsgBox "Aranacak Değeri Girin": Exit Sub sat = 2: Range("A" & sat, "A" & Rows.Count).ClearContents For i = 1 To Worksheets.Count If Not Sheets(i).Name = "Arama" Then With Sheets(i).Cells Set c = .Find(Range("A1"), , xlValues, xlWhole) If Not c Is Nothing Then Adr = c.Address Do adres = "'" & Sheets(i).Name & "'!" & c.Address ActiveSheet.Hyperlinks.Add Cells(sat, "A"), "", adres, adres sat = sat + 1 Set c = .FindNext(c) Loop While Not c Is Nothing And c.Address <> Adr End If End With End If Next i Set c = Nothing MsgBox "Listeleme Tamam", , "excel.web.tr" End Sub