Koli Üstü Etiket

Excel Vers. ve Dili
ingilizce
Dostlar merhaba görselde kı gıbı sıralı sekılde aynı sayfa ya fırma adı ve altına kolı numaraları yazılıyor orn. 100 kolı var sırası ıle yazılıyor varmı bu sekılde bır kod macro da.

Excel Vers. ve Dili
2007 Excel, Word Tr
Merhaba,
Etiket basımı için Word'de bulunan etiket bastırma özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim. Böylece "Excel" ve "Word"un imkanlarından birlikte faydalanırsınız.

Excel Vers. ve Dili
ingilizce
Merhaba,
Etiket basımı için Word'de bulunan etiket bastırma özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim. Böylece "Excel" ve "Word"un imkanlarından birlikte faydalanırsınız.
merhaba kolı ustu sadece fırma ısımlerı yazıyoruz buyuk bır sekılde worlde kucuk etıket halınde yapabılıyoruz.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
rica etsem yazma sansınız varmı button ıcıne mı eklemelıyım bunu kod goremıyorum resımde de
Merhaba

Excel sayfa görüntüsünü eklemiştim.
A ve B sütununa yazacağınız Formül ekranda görüldüğü gibi olacak,
G sütununda sıra no tek sayılar şeklinde yazılacak,
H sütununda firma isimleri yazılacak

Excel Vers. ve Dili
2007 Excel, Word Tr
İsminin "etiket basımı" olduğu sizi yanıltmasın, her boyutta ayarlamak mümkün. Ama şimdilik "En kestirme yol bilinen yoldur" demişler. İşinizi hallettikten sonra konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.

Excel Vers. ve Dili
ingilizce
İsminin "etiket basımı" olduğu sizi yanıltmasın, her boyutta ayarlamak mümkün. Ama şimdilik "En kestirme yol bilinen yoldur" demişler. İşinizi hallettikten sonra konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
merhaba ilginiz için teşekürler ama uyelıgım olmadıgı ıcın resmı acamıyorum.

Excel Vers. ve Dili
ingilizce

örnek dosyam bu sekılde ama ben yazdır dedıgım de orn olarak 100 e kadar ( her sayfada 4 adet olucak sekılde ) yazdırıcak numaralar 1.2.3.4....100