konumlanma

Excel Vers. ve Dili
2010
başka bir adı varmı bilmiyorum ama aklıma gelen şey buydu :)
şimdi sorun şu:
örneğin a1 hücresine yazdığım veryi bir düğmeye tıkladığım zaman a2 hücresinden itibaren alta doğu arayıp a1 hücresine yazdığım verinin bulunduğu hücreye imleci konumlaya bilirmiyiz dosyaya bakarsanız sanırım ne dekem istediğimi anlarsınız saygılarımla
örnek dosyaya bir açılır kutu ekledim a sutunu boyunca delete tuşunu basınca çıkıyor ve tarihler var örneğin bu açılır kutu ve listbox içinden seçtiğim bir tarihe sayfa 2 a sutununda kayıtlı aynı tarihin bulunduğu hücreye imleci götüre bilirmiyiz örnek dosya ekte saygılar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010
şaban bey ilginiz teşekkür ederim görmezmi görür tabii ellerinize sağlık

Excel Vers. ve Dili
2010
yukarıda verdiğim linkten aldığım dosya da çok güzel ama tarih husunda sıkıntı yaşıyorum gün ay yıl formatında arama yapamıyorum eke düzenlediğim şeklini koyuyorum bakarmısınız arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın zodiak,

Evren Hocam'ın yazmış olduğu kod, istediğiniz şekilde uyarlanmıştır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010
elinize sağlık ama şimdide metin le ilgili bir kıntı var metin araması yapılamıyor mesela pazartesi mehmet ahmet gibi kodda bir hata veriyor bunu çözmek mümkünmü....

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın zodiak,

Aslında Evren Hocam'ın kodları çalışıyor. Gözden kaçan nokta (NOT YAZMIŞ OLMASINA RAĞMEN) tarih aratırken,

"Gün, Ay, Yıl" değilde,
"AY, GÜN, YIL" olarak veri girilmesi.

5 nolu mesajdaki ekli dosyayı tekrar kontrol edin.

Excel Vers. ve Dili
2010
şaban hocam 5 mesajda sıkıntı yok sizin gönderdiğinz örnekte kelime araması yapılamıyor 6 nolu örnekteki uygulamada bu mümkünmü acaba

Excel Vers. ve Dili
2010
hocam ellerinize sağlık olmuş hemen kodları inceliyorum öğrenmeye çalışıyorum da

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın zodiak,

Bu dileğinizi lütfen Evren Hocam'a iletin. Kodlar kendisine aittir. Biz sadece üzerinde düzenleme yaptık o kadar.