DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Her 2 yöntemi de denedim olmuyor.Merhaba,
Hücresi seçip mi kopyalıyorsunuz? Eğer öyle ise hücreyi seçip kopyalamak yerine içeriğini formül çubuğundan seçip o şekilde yapıştırın.
Bunu çözersem makro tekniği ile otomatik dosya adını tanımlayıp kayıt yapabileceğim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.Merhaba,
Hücresi seçip mi kopyalıyorsunuz? Eğer öyle ise hücreyi seçip kopyalamak yerine içeriğini formül çubuğundan seçip o şekilde yapıştırın.
Dosya yüklemeye gerek yok ki. Herhangibir Excel dosyasında örneğin A1 hücresine örneğin "Mehmet" yazın ve Enter yapın.Bence örnek dosyanızı ekleyiniz. Dosyayı görmeden fikir yürütmek zor.
Çok teşekkürler. Olayı çözdüm. Hücre içine çift tıklamak yerine hücrenin formül çubuğumda yer alan ifadesini kopyaladığınızda Farkıl kaydet, Dosya adı girişine yapıştır izni veriyor. İlginize teşekkürler.Şimdi anladım demek istediğinizi. Windows kısıtlamış yapıştırmayı. Onun yerine farklı kaydet koşulu hangi durumlarda gerçekleşecekse bir dosya ekleseniz ona göre çözüm üretme denenebilirdi.
Merhaba,
Bende aynı şeyi ifade etmiştim. Ama neyse sorun çözüldüyse mesele yok.Çok teşekkürler. Olayı çözdüm. Hücre içine çift tıklamak yerine hücrenin formül çubuğumda yer alan ifadesini kopyaladığınızda Farkıl kaydet, Dosya adı girişine yapıştır izni veriyor. İlginize teşekkürler.