Kopyala_Yapıştır Komutu ekleme

pisagor26

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-01-2026
Ekte yer alan belgede F sütununa başka belgeden kopyalanan verilerin Yapıştırılmasını, M sütununda oluşan verilerin de başka belgelerde kullanılması için Kopyalama komut düğmeleri ile yapabilir miyiz...

Ekli dosyalar

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
Ekte yer alan belgede F sütununa başka belgeden kopyalanan verilerin Yapıştırılmasını, M sütununda oluşan verilerin de başka belgelerde kullanılması için Kopyalama komut düğmeleri ile yapabilir miyiz...
istediğiniz şekilde kodları yazdım, butonlara atadım. Butonlara basınca istediğinizi yapar.

Ekli dosyalar

pisagor26

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
02-01-2026
istediğiniz şekilde kodları yazdım, butonlara atadım. Butonlara basınca istediğinizi yapar.
Çok teşekkürler...Metin belgesinde yer alan verileri belgeye yapıştıramıyorum. Excelden kopyaladıklarımda sıkıntı olmuyor.

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
@pisagor26 üstte gönderdiğim dosyada hata buldum. Örneğim Metin belgesinden kopyalama yapıp yapıştırdığımızda sıkıntı yok ama word belgesinden kopyala yapıp yapıştırdığımzıda hata oluyor. Onu da düzelttim.

Alttaki dosyayı indiriniz. Dosyada . (nokta) adında bir sayfa var. o sayfayı silmeyiniz. Kopyalanan veriler önce . sayfasına yapışıyor. daha sonra değer olarak VERİ sayfasına geliyor. Daha sonra . sayfasındaki veriler temizleniyor. Siz bunu ekranda hissetmiyorsunuz bile. Hatasız olması adına bu dosyayı kullanınız.

Ekli dosyalar