kopyalama yapınca sütün ve satırlar bozuluyor

Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-02-2024
merhaba arkadaşlar,
örnekte gönderdiğim (A1:T9) arasını başka bir excel çalışma kitabına koplayınca satır ve sütün ayarları bozuluyor. ben örnekteki gibi bire bir başka bir çalışma kitabına nasıl kopyalarım. teşekürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2003 Türkçe
Sayfayı sol köşedeki (A1 hücresinin solundaki) gri kareye basarak seçin ve kopyalayın. Yeni sayfaya aynı şekilde yapıştırın.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba,

Buradaki ustalar arasından bana yazmak pek düşmez ama sayfa1 i sağ tuş ile klikleyip taşı veya kopyala seçeneğinden yeni kitap seçmeniz bence en pratik çözüm.
Saygılar,

Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-02-2024
arkadaşlar her ikinize verdiğiniz bilgiden dolayı teşekür ederim. benim söylemeyi unuttuğum bir durum var. copy yapacağım yerde verilerim var. RFspur beyin verdiği bilgi bütür verileri siliyor. yani boş bir çalışma kitabına değil verilerin bulunduğu yere kopyalayıp başlık yapacağım. bu şekilde nasıl yaparım.

Tüm sayfayı Kopyalayın, ilk Önce Özel yapıştır ile "Sütun Genişliklerini" Yapıştırın, sonra yine Normal şekilde yapıştırın. ÖM ile istediğiniz çalışmaya bakacağım.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2003 Türkçe
Merhaba,
Haklısınız, ben yapıştırılan sayfada veri olabileceğini düşünmemiştim. Ömer beyin yöntemini uygularsanız sorununuza çözüm olacaktır. Ayrıca "Özel Yapıştır" komutunda gelen seçeneklerle çok daha değişik yapıştırma türleri (renk, genişlik, formül vs. gibi) mümkün oluyor.