Korumalı Görünüm problemi

Excel Vers. ve Dili
Office2010 Türkçe
Arkadaşlar merhaba,

Oldukça yüklü bir excel dosyamı, tanımlı alan adları probleminden kaynaklı; sadece korumalı görünümde açabiliyorum ya da içindeki birçok şeyi kaybederek onarıp açabiliyorum.

Korumalı görünüm ayarlarını disable ettiğimde de sözde onarıp açıyor, verilerim yine kaybolmuş oluyor tabi.

Sorum şu ki: dosyayı hiç açmadan alan adlarını silebileceğim ya da verilerimi hiç kaybetmeden onarabileceğim sağlam bir program öneriniz var mı?

Saygılarımla,

Trilenium

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2019 English
Size tavsiyem onarmak degil ilgili dosyayı , yeni bir dosyaya ilgili verileri taşırsanız dosyanızın arızası giderilmiş olacaktır. Bozuk dosyalar genelde tekrar arızaya yol açar ve bu da sıkıntılıdır.

Excel Vers. ve Dili
Office2010 Türkçe
Sn. Trilenium,

Onarılmamış halde sadece korumalı görünümde açabiliyorum dosyayı. O haldeyken de kopyala yapıştır dahi yapamıyorum excelde. Farklı bir taşıma yöntemi var mı?
İnternette "Excel Manage Named Range Software" diye bir program buldum fakat, dosyanın çok büyük olmasından mıdır bilmiyorum o da hata veriyor, işe yaramadı.

Üstadların acil yardımını rica ediyorum, aksi takdirde günlerce harcadığım emek boşa gidecek.

Saygılarımla,