Koşullu biçimlendirme 3 OK (renkli)

kimki

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24-06-2026
Arama yaptım ama istediğimi bulamadım, yardım edecek olursa sevinirim.

Ekte bir dosyam var. Benim yapmak istediğim bir satırı diğer satırla kıyaslamak, ona göre renkli oklardan birini kullanması bunu tek tek yapmak zahmetli , satır sayım fazla.

Benim yaptığıma gelirsek, bir satırı diğeri ile kıyaslıyorum, renkli oklardan biri çıkıyor, burdan kuralları düzenle ye girip $ işaretlerini kaldırıyorum ki diğer satılara buna göre kopyalayıp işimi halletmek ama $ işaretlerini kaldırdıktan sonra bana göreli başvurular kullanamazsınız diye uyarı veriyor. Başka ne yapabilirim ?

Ekteki dosya örnek W2'yi W1'e göre kıyaslıyorum , ilk satırı yaptım diğerlerine kopyalayamıyorum.

Ekli dosyalar

kimki

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
24-06-2026
fikri olan ???

kimki

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
24-06-2026
ya arkadaşlar önerisi olan yok mu, eğer çözümü yoksa hiç uğraşmayayım.

Sorumu yeniliyorum koşullu biçimlendirme yaparken kuralları düzenle kısmından $ değerlerini kaldırdığım zaman hata veriyor, bunu yapmadan da diğer yerlere kopyalasam bir işime yaramıyor, hepsini tek tek yapmaktan bunaldım.:yardim:

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Arama yaptım ama istediğimi bulamadım, yardım edecek olursa sevinirim.

Ekte bir dosyam var. Benim yapmak istediğim bir satırı diğer satırla kıyaslamak, ona göre renkli oklardan birini kullanması bunu tek tek yapmak zahmetli , satır sayım fazla.

Benim yaptığıma gelirsek, bir satırı diğeri ile kıyaslıyorum, renkli oklardan biri çıkıyor, burdan kuralları düzenle ye girip $ işaretlerini kaldırıyorum ki diğer satılara buna göre kopyalayıp işimi halletmek ama $ işaretlerini kaldırdıktan sonra bana göreli başvurular kullanamazsınız diye uyarı veriyor. Başka ne yapabilirim ?

Ekteki dosya örnek W2'yi W1'e göre kıyaslıyorum , ilk satırı yaptım diğerlerine kopyalayamıyorum.
.

Dediğiniz şekilde olabileceğini sanmıyorum.

Ekteki örnekte olduğu gibi bir çözüm düşünülebilir.

.

Ekli dosyalar

kimki

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
24-06-2026
.

Dediğiniz şekilde olabileceğini sanmıyorum.

Ekteki örnekte olduğu gibi bir çözüm düşünülebilir.

.
Örneğe baktım ama kullanabileceğim bir form değil, cevap için tşkler.

Tek tek yapmak zorundayım heralde.:frown:

kimki

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
24-06-2026