Koşullu Biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum sitenize. sizden yardım konusunda isteğim;
malzemenin adı(A3) hücresin de eski adı(B3)de durumu (C3)de ilk kalibre tarihi(D3) son kalibre tarihi(E3)de ; sırası ile F,G,H, hücreleri de DOLUDUR.
FORMÜLLE son kalibre tarihine kaç gün kaldığını buldum. Fakat, birde ben son 20 gün kalımında renk değişimi de istiyorum.
Sizden yardım isteğim bu konu üzerindedir.ben bu sayfayı şirkette kullanmak istemiştim , saygılar...

Excel Vers. ve Dili
(Excel 2016 - İngilizce)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-11-2022
Sn.muhammetguven

Örnek bir dosya ekleyebilirmisiniz?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
hocam size gönderdiğim dosyada ben bir formul uyguladım. ama , mesela kalibresi bitmek üzere olan takımın 20 gün kalımında bana renkli olarak ikaz vermeli yani renk değiştirmeli bunuda tüm satır olarak istiyorum. yardım ederseniz çooook sevinirim......
SAYGILAR....
ripek......

Son düzenleme:

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
İlgili hücreleri seçili yapın > Koşullu Biçimlendirme > Hücre Değeri > 20 > Renklendirme Seçenekleri > Enter, şeklinde deneyiniz.

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Yukarıdaki açıklama tek hücre için geçerliydi. Ekli dosyadaki örnek, içinde veri bulunan satırlar için geçerlidir. Dosyayı inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Hocam, GÖnderdİĞİnİz Eke Baktim. Ama Dosyada Mesela -10 GÜnÜ GÖsteren Tarİhler Var Ama Renk DeĞİŞİmİ OlmamiŞ.benim isteğim, son 20 günden sonra rengi değişsin ki bakınca rahatça anlamam için, LÜtfen Yardim....:hey:

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office2003 Tr
Acaba aradığınız bu mu?

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
EVET işte tam olarak aradığım.çok teşekkürler,çok yardımcı oldunuz..... Aktolgali....