koşullu biçimlendirmede hatalı işlem

Excel Vers. ve Dili
2003
ingilizce
merhaba arkadaşlar,

hücrelerdeki rakamların koşullu biçimlendirilmesiyle ilgili bir sorunum var. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
internetten hergün bazı verileri bir tabloya kopyalıyorum. bu tabloda, rakamları şartlı biçimlendirdim. "+" sayılar yeşil, "-" sayılar kırmızı olacak. Fakat bazı hücreler (koyu işaretle gösterdim) bu kurala uymuyor. negatif sayı oldukları için kırmızı olması gerekirken, hücrede yeşil oluyor.
tablonun küçük bir kesitini ekledim. rakamların tamamı değil sadece bazı hücrelerdeki rakamlar hatalı davranıyor. bu tablo üzerinden yardımlarınızı rica ediyorum.

teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Onlar metin
Sayı olarak hücreye girilmemişler
çünkü benim xp türkçe ve binlik ayıraçlar nokta ondalık ayıraçlar virgül.Ama sizin hücrelerinizdeki değerler binlik ayıraç yerine virgül koymuşsunuz.Olmuş bir metin.
Noktalamaları kaldırında bir bakın oluyormu olmuyormu?:cool:

Excel Vers. ve Dili
2003
ingilizce
Sayın Evren,
yardımınız için teşekkür ederim. bunu daha öncesinde denemiştim ve dediğiniz gibi oluyor.
fakat problem şurda;
tablodaki verileri internetten indiriyorum. yüzlerce hatta binlerce rakam var. bu sayıları (virgüllü olanları) karakterden sayıya dönüştürme imkanı olabilir mi?

saygılarımla

NBATMAN

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 excel Türkçe
Dosyanız ekte.
iki adet makro yaptım ve bunları butonlara atadım.Gerekli açıklamalar dosyanızın içinde.

Ekli dosyalar