KoŞullu Renklendİrme

Excel Vers. ve Dili
2003
:yardim: TEKNİK SERVİS İLE İLGİLİ BİR BİR ÇALIŞMAM VAR. L9 HÜCRESİ SIFORDAN BÜYÜK OLDUĞUNDA O SUTUNUN DİĞER SUTUNLARDAN FARKLI OLMASINI İSTİYORUM. BUNU YAPTIM ANCAK SUTUN SAYISI ÇOK FAZLA. BUNU DİĞERSUTUNLAR İÇİNDE NASIL UYGLUAYABİLİRİM. YANİ L11,L12 İÇİN AYRI AYRI DEĞİLDE TEK BİR KOŞULLA..:yardim:

TESŞEKKÜR EDERİM

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Örnek Dosya

Örne bir dosya oluşturun, yardımcı olalım.

Koşullu Biçimlendirme

L9 hücresi için yaptığınız koşullu biçimlendirmeyi, eğer diğer sütunlardaki koşullarda aynı ise (yani değerin sıfırdan büyük olması durumu diğer sütunlar için de geçerli ise), L9 hücresi üzerinde sağ tıklayıp kopyala dedikten sonra biçimlendirmeyi vermek istediğiniz diğer hücreleri seçerek Özel Yapıştır formundan Biçimlendirmeleri Yapıştır kısmını seçerek yapabilirsiniz.

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
22-09-2028
:yardim: TEKNİK SERVİS İLE İLGİLİ BİR BİR ÇALIŞMAM VAR. L9 HÜCRESİ SIFORDAN BÜYÜK OLDUĞUNDA O SUTUNUN DİĞER SUTUNLARDAN FARKLI OLMASINI İSTİYORUM. BUNU YAPTIM ANCAK SUTUN SAYISI ÇOK FAZLA. BUNU DİĞERSUTUNLAR İÇİNDE NASIL UYGLUAYABİLİRİM. YANİ L11,L12 İÇİN AYRI AYRI DEĞİLDE TEK BİR KOŞULLA..:yardim:

yanlış anlamadıysam koşullu biçimlendirmeyi sadece L Sütunu için yapmak istiyorsunuz o halde renkli olmasını istediğiniz tüm yere kadar tüm L hücrelerini seçin sonra biçimden koşullu biçimlendirmeyi açın hücre değeri büyüğü seçin daha sonra 0 yazın ve istediğiniz biçimlendirmeyi yaparsanız olur. iyi çalışmalar.

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
22-09-2028
koşullu biçimlendirme

TESŞEKKÜR EDERİM
yanlış anlamadıysam sadece L sütunu ile ilgili biçimlendirme yapmak istiyorsunuz, eğer öyle ise renklendirme yapmak istediğiniz tüm L hücrelerini seçin, biçim menüsünden koşullu biçimlendirmeyi açın orada "Hücre değeri, büyüktür" seçin ve boş olan kutucuğa 0 yazarak istediğiniz biçimlendirme ve renklendirmeyi yapın iyi çalışmalar.