Koşullu Veri Aktarımı

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 - Türkçe
arkadaşlar merhaba daha önce aynı soruyu sormaya çalışmıştım. ancak sanırım tam olarak anlatamamış ve fazla dosya eklemiştim. siz üstadlardan ricam ekte yolladığım dosyanın "GİRİŞ" sekmesinde ETF dediğimiz sağlık ocakları ile ilgili örnek kayıtlar bulunmakta. söz konusu "GİRİŞ" sekmesine vatandaşların bilgisi girildiğinde yaşları formüller yardımıyla otomatik hesaplanmakta benim yapmak istediğim yaşları 0-4 arası olan çocuk ve bebeklerin otomatik olarak yine aynı çalışma kitabı içindeki "012A" formuna (aşı kayıt formu) sıralı olarak eklemek. yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe vista işletim sistemi
excel2007
türkçe
.rar yapmadan dosyayı .xls olarak ekleyebilir misin lütfen..

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 - Türkçe
eklemeye çalışıyım ama ekleneceğini sanmıyorum çünkü dosyanın boyutu büyük ve rar değilde xls yani excel dosyası olmasının farkı nedir? (upload etmeye çalıştım ama izin verilen maksimum boyut 500 Kb.)

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar benim şöyle bir problemim var bir exel dosyasını ağda 2 kişi paylaşıyoruz ancak benim bilgisayarım widows 98 ve ofis2000 kullanıyorum problem şu ki güncelleme yapamıyoruz ancak doyayı kapatıp açtığımızda veriler güncelleniyor xp ye de geçemiyorum bazı programlardan dolayı bunun bir çaresi varmı acama otomatik güncelleştirmeyi nasıl yapabiliriz yardımlarınızı rica ediyorum

Excel Vers. ve Dili
türkçe vista işletim sistemi
excel2007
türkçe
sayın mfacem.

benim PC' imde .rar seklinde sıkıştırılmış dosyaları açacak program yok daonun için söylemiştim. yani ek dosyanızı açamıyorum.

zip yapabilir misiniz ?