Kredi Kartı Takibi 2011

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Merhaba,

Yarım saate yakın site arşivinde kredi kartı takibi topiclerini okudum fakat dosyalar açılmıyor veya access tabanlı.
Access yüklü olmayan pc ler için önerebileceğiniz excelde hazırlanmış basit kredi kartı takibi formatlarınız var ise paylaşmanızı rica ederim.

Teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Uzmanlarımızdan yardımlarını bekliyorum.

Teşekkür ederim.

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Home Single Language x64 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Arşivimde bulunan excel ile hazırlanan kredi kart takibine ilişkin 3 dosya var.

Yararlanılması dileğiyle ekliyorum.

Ekli dosyalar

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
04-01-2026
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Arşivimde bulunan excel ile hazırlanan kredi kart takibine ilişkin 3 dosya var.

Yararlanılması dileğiyle ekliyorum.

İlginize teşekkür ederim. Fakat Dosyaların iki tanesine müdahale edemiyorsun korumalı. Yada veri girişlerini nereden yapacağımı anlamadım.

"cengiz özkan" dosyası da tamamen manuel doğrumudur ?

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Home Single Language x64 TR
29-05-2025
Sayın qiqirdeq;

Ben kişisel olarak excel ile kredi kart harcamalarımı izlemiyorum. Sizin çağrınız üzerine kendi arşivimi karıştırdım ve bulduğum dosyaları siteye yükledim.

3 yıldır sayın Ayhan2122 hocamızın sitemize eklediği ile hazırladığı programı sorunsuzca kullanıyorum. Kullanımı kolay, banka ve kredi kart limitini tanımlıyorsunuz. Ana Pano karşınıza çıkıyor. Taksit kısmına veri giriyorsunuz. Ödeme yaptığınızda Ödeme menüsüne kayıt yapıyorsunuz. İstediğiniz zaman rapor alabiliyorsunuz. Bence rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dosyayı ekliyorum...

Hata iletisi alırsanız, msadox ve MSCOMCTL dosyalarını C:/WINDOWS/System32 klasörüne kopyalayınız.

Bu arada emeği geçen ve sitemizde bu dosyayı paylaşan değerli hocam ayhan2122'ye selam ve sevgilerimi sunarım..

Ekli dosyalar

vardar07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Enterprise
Türkçe
Arkadaşlar yaptığınız değerli çalışmalarınıza çok teşekkür ederim . Benim nacizane bir isteğim olacak benimki çok teferruatlı olmadan ekteki tabloda soru işaretli yerlere hangi formülleri veya neler yapmam lazım. şimdiden hepinize teşekkürler

Ekli dosyayı görüntüle taksit hesabı.xlsx

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Türkçe
11.11.2022
Kredi kartı taksit takibi

Arkadaşlar yaptığınız değerli çalışmalarınıza çok teşekkür ederim . Benim nacizane bir isteğim olacak benimki çok teferruatlı olmadan ekteki tabloda soru işaretli yerlere hangi formülleri veya neler yapmam lazım. şimdiden hepinize teşekkürler

Sayın vardar07,
Eklemiş olduğunuz dosya ile ilgili çalışma yaparak ekledim.Umarım işinizi görür.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

vardar07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Enterprise
Türkçe

Sayın vardar07,
Eklemiş olduğunuz dosya ile ilgili çalışma yaparak ekledim.Umarım işinizi görür.
Arkadaşım çok teşekkür ederim basit bir şekilde işimi görecek emeğine sağlık.
Hesap kesim tarihi her ay ellemi değiştireceğim yoksa kendisi 1ay ilerimi atacak,

Son düzenleme: