kullanıcı bilgilerinin tabloya oluşturulması

Excel Vers. ve Dili
2005
merhaba arkadaşlar,

benim önemli bir sorum olucak.yardımcı olursanız çok sevinirim.zamanım da kısıtlı.benim sorum şu:

ad / bilgilerinin yazıldığı 1. sayfa olmasını ve bu bilgilerin başka
soyadı / bir sayfaya (2.)yanyana satır şeklinde yazılmasını istiyorum.
ana adı / fakat 1.sayfaya yazdığım bilgileri sildiğimde 2.sayfaya formül
baba adı / yardımıyla aktarılan bu bilgilerin silinmemesini.alt alta satır şeklinde kalmasını .1.sayfaya ne
. / kadar şahıs bilgi yazarsam yazayım.bu sayfaya eklemesini
. / istiyorum.anlayacağınız 1.sayfayı sildiğimde 2.sayfadaki verilerinyok olmamasını istiyorum.yardımcı olursanız.çok sevinirim.işimde bana çok kolaylık sağlayacaktır.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Yapmak istediğiniz şeyi; bir xls dosyasında örnekleyerek açıklamanız mümkün mü?

Excel Vers. ve Dili
2005
kullanıcı bilgileri tabloya

ana şablonda sarı alana girilen bilgilerin.genel tabloya yan yana satır şeklinde işlenmesi.fakat ana şablonda sarı satıra işlenen bilgiler silinip tekrar dan farklı bilgi girildiğinde genel tabloya satır satır işlenmesini .önceki işlenen bilgilerin silinmemesini istiyorum.mümkünse.çok tşkr.ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Aşağıdaki kodu bir modul sayfasına kopyalayarak çalıştırınız. Bir butona da bağlayabilirsiniz.

Kod:
Sub aktar()
song = Sheets("GENEL").Cells(65536, 2).End(xlUp).Row
For i = 1 To 5
   Sheets("GENEL").Cells(song + 1, i + 1) = Sheets("ANA ŞABLON").Cells(i + 1, 2)
Next i
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2005
kullanıcı bilgileri tabloya

hocam.çok sağol birşeyler yazmışsın.ama.hem ingilizce hem de ben nedemek istediğini anlasadım.sana da çok yüklenmek istmezdim.ama kusura bakma rar tablo üzerinde formülleyip gönderebilirmisin.tekrar tşkr.ederim.o kadar fazla bir bilgim yok.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
merhaba arkadaşlar,

benim önemli bir sorum olucak.yardımcı olursanız çok sevinirim.zamanım da kısıtlı.benim sorum şu:

ad / bilgilerinin yazıldığı 1. sayfa olmasını ve bu bilgilerin başka
soyadı / bir sayfaya (2.)yanyana satır şeklinde yazılmasını istiyorum.
ana adı / fakat 1.sayfaya yazdığım bilgileri sildiğimde 2.sayfaya formül
baba adı / yardımıyla aktarılan bu bilgilerin silinmemesini.alt alta satır şeklinde kalmasını .1.sayfaya ne
. / kadar şahıs bilgi yazarsam yazayım.bu sayfaya eklemesini
. / istiyorum.anlayacağınız 1.sayfayı sildiğimde 2.sayfadaki verilerinyok olmamasını istiyorum.yardımcı olursanız.çok sevinirim.işimde bana çok kolaylık sağlayacaktır.
Pratik ve oldukça fonksiyonel bir yöntem. Excelin Listele ve Form özelliği kullanılarak yapılmış dosyanız ekte.

Formu açtıktan sonra bilgi girdikçe yerine işlenecek.

.

Excel Vers. ve Dili
2005
hocam..Allah razı olsun.ya .süpersin.bana birde bu ad soyad ana baba adı gibi karşılıkları nerden arttırabilirim.yani daha fazla bölüm var.nüfus.kayıtli il vs.bana söylersen nereden arttırabileceğimi.açık olarak.çok sevinirm.

Excel Vers. ve Dili
2005
hocam.aynı şekilde senden de Allah razı olsun.işimi çok kolaylaştırdın..benim ahım şahım excel bilgim yok.şu soru menülerini nerden arttırabileceğimi yazarsan sevinirim.tekrar tşkrler.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Benim eklediğim dosya için soruyorsanız. Çok kolay. Birinci satıra yanyana ne kadar yazarsan yazın. İsterseniz başlıkları değiştirin. Form kendiliğinden oluşacaktır.

Eklediğim dosyada birinci satıra bir şeyler yazın sonra düğmeye basın.

.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
MS OFFICE 2003 TÜRKÇE
fpc arkadaşımızın hazırlamış olduğu dosyayı affına sığınarak biraz düzenledim. Umarım işinize yarar.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2005
Hocam..tekrar Çok TeŞkr.ederİm.elİne SaĞlik Çok GÜzel OlmuŞ....
GÜzel DÜŞÜnÜlmÜŞ BİrŞey....