Lastik Takip?

Bir nakliye firmasında çalışıyorum, excelde yahut access de sadece ağır vasıta araçların lastiklerinin takip edilebildiği bir program arıyorum,

böyle bir program mevcut mudur?

duyan ya da görenlerden rica...

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02.10.2022
Merhaba,
Böyle bi program bulursan banada haber verebilirmisin.Bende bir otobüs firmasın da lastiklerle ilgileniyorum.

Excel Vers. ve Dili
2010 İngilizce
2010 Türkçe
Merhaba,

Lastik takibinden ne demek isteğinizi anlatırsanız bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Programın yapmasını istediğiniz işlevler nelerdir?

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
02.10.2022
Merhaba,
100 adet otobüsten oluşan bir otobüs filonuz olduğunu düşünün,filonuzda ki otobüslerin hepsi dingilli.Her otobüste sol ön,sağ ön,Sol çeker dış,sol çeker iç,sağ çeker iç,sol çeker dış,sol dingil,sağ dingil ve sitepne olmak üzere her otobüste 9 lastik var.Bu lastikler 5 ayda bir değişiyor.Her lastik için lastiğin seri nosu otobüsün hangi konumunda olduğu,dot nosu,otobüse hangi km ve hangi tarihte hangi serviste takıldığı,deseni,tipi,diş derinliği gibi biligleri saklayabileceğimiz ve her otobüs için ayrı ayrı takip edebilecek ve bütün filoda ne kadar lastik var.Ne kadarının değişmesi gerekiyor.vs bilgilerini kayıt altında tutabileceğimiz bir program gerekli.

Excel Vers. ve Dili
2003
lastik kakibi

arkadaşlar böyle bir çalışmaya ben yeni başladım beraber çalışırsak sanırım başarırız.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
bu konuda ihtiyacı olan arkadaşlar epey var zannedersem ben bir başlangıç yaptım.konu hakkında hiç bir bilgim ve çok az fikrim oldugu için sayın msmurat83'ün anlattıklarıyla kayıt ve eski kayıtları kontrol değiştirebilmeyi yaptım. zannedersem bu çalışmada önemli olan raporlama belli kriterleri bilirsek yol albiliriz örnegin 5 ayda değişen lastigin 4. ay başında kontrolü gerekiyorsa kontrol edilmesi gereken lastikler diye bir rapor hazırlayabiliriz. yada değişmesi gereken lastikler vs. bu konuya hakim olmadan çalışmayı yapmak zor. çalışmayı inceleyin istediginiz gibiyse eklencek olanları ekleriz. iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
02.10.2022
Lastik Takip

Excell de ekte benim bir çalışmam var.Bunu accesste yapmak lazım.Böyle bir programa bir çok kişinin ihtiyacı olması lazım.Otobüs firmaları,nakliye firmaları vs

Ekli dosyalar