lazer yazıcımdan daha önce yazdıgım a4 kagıda ek satır yazdırma

Excel Vers. ve Dili
home
win 10 tr excel 2013 tr

office
win 10 tr excel 2013 tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
14.04.2019
merhaba ben bi konuda yardımınızı istiyorum kagıt masraflarını azaltmak için hesab kartı gibi (tuttugumuz bazı dosyaları) dosyalıyoruz ve ayda 1 yazdırıyoruz benim merak ettigim mesela 5 satırlık bi cari hareketinin üzerine 10 satır daha yazıldı bunu 5. satırdan 15. satıra kadar yazdırıla bilirmi bu banka cüzdanları gibi?
ben bakayım yazılı satır sayısına mesela 5 text box içine 5 yazayım excel 6.satırdan itibaren yazsın olabilirmi?
bunu merak ediyorum böle bi imkan varsa bi dosya atıcam örnek
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Siz örnek dosyanızı ekleyin; elbet bir yapan bulunur.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar,
Örnek dosya gelmedi;ama ben yine de bir örnek hazırladım. Eğer istediğiniz mantıkta ise sizin dosyanıza uyarlayabiliriz.
Sarı hücreye başlamak istediğiniz hücre sayısını yazıyorsunuz. O hücreden itibaren son dolu hücreye kadar olan kısımları yazıcıya gönderiyor.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
home
win 10 tr excel 2013 tr

office
win 10 tr excel 2013 tr
14.04.2019
cok teşekkürler sayın leumruk ilginize
istedigim satırdan sonra yazıyor fakat ben a4 de daha önceden yazdırdıgım kısımları direk üstüne digil altına yazılmasını istiyorum
örnek veriyorum 5 satır yazdırmıştım 6 yazınca banka hesab cüzdanı gibi direk kagıdın 5 satırlık kısmını boş gecip 6 satırdan yazabilirmi? sanırım acıklaya bildim mi acaba?

ayda bir calışmaları kagıda yazdırıyoruz fazla hareket olmuyor genelde bizde ayda 3 yada 5 satırlık hareket oluyor hesab başına başlıgı falan bidefa yazdırmamız yetiyor fakat her ay kagıt yabana gidiyor onun yeri ne düşünmüştüm böle bişeyi banka hesab cüzdanlarından esinlendim yani
genede yardımcı oldugunuz için bidaha teşekkür ediyorum

Excel Vers. ve Dili
home
win 10 tr excel 2013 tr

office
win 10 tr excel 2013 tr
14.04.2019
şimdi aldım dosyayı pazartesi yazıcıda deniyecegim cok teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, Türkçe
Excel formülleri veya makroları ile bir alakası yok ama benzer bir şeyi ben word'de yapmıştım. Biliyorsunuz Word'de üstteki satırları sildiğinizde sayfa tamamen kayıyor. Bunu önleyip bir paragrafı daha önce yazdırdığım kağıda eklemek için, aynı dosyayı açıp daha önce bastırdığım karakterlerin font rengini beyaz yapıp sadece ekleyeceğim yeri siyah bırakmıştım. Aynı kağıdı tekrar yazıcıya koyarak bastırmıştım. Hizası, aralığı vs. tam kağıda oturmuştu. Pratiklik olsun diye böyle bir şey yapabilirsiniz.