- Excel Vers. ve Dili
- offıce 2003- tr
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 04.04.2019
Merhabalar!
Sevgili Hocalarım sizlerden öğrendiklerim ve sayenizde forumlardan gördüklerimle bir BEYANNAME hazırlama çalışması yaptım. Bu dosya evdeki bilgisayarımda çok güzel çalışıyor. İstediğim dizindeki dosyaları Listbox2 de görüntülüyor, seçtiğim dosyanın yolunu Textbox7 de gösteriyor, sonra bu dosyadaki bilgileri istediğim sayfalara yazıyor beyannameler 10 saniyede hazır.
Ancak bu dosyayı işyerindeki bilisayarlarda kullanmak istediğimde şu hatayı alıyorum. (İşyerinde sistem : Windows NT server ve kullanıcı bilgisayarlar XP)
----------------------------
açılışta 2 defa
Could not load object because it is not available on this machine
sonra listele komutunun bulunduğu menüyü açtığımda da
Compile error :
Can't find project or library
------------------------------
Saygılar Sunarım
Tacettin ÇELİK
Sevgili Hocalarım sizlerden öğrendiklerim ve sayenizde forumlardan gördüklerimle bir BEYANNAME hazırlama çalışması yaptım. Bu dosya evdeki bilgisayarımda çok güzel çalışıyor. İstediğim dizindeki dosyaları Listbox2 de görüntülüyor, seçtiğim dosyanın yolunu Textbox7 de gösteriyor, sonra bu dosyadaki bilgileri istediğim sayfalara yazıyor beyannameler 10 saniyede hazır.
Ancak bu dosyayı işyerindeki bilisayarlarda kullanmak istediğimde şu hatayı alıyorum. (İşyerinde sistem : Windows NT server ve kullanıcı bilgisayarlar XP)
----------------------------
açılışta 2 defa
Could not load object because it is not available on this machine
sonra listele komutunun bulunduğu menüyü açtığımda da
Compile error :
Can't find project or library
------------------------------
Saygılar Sunarım
Tacettin ÇELİK