listbox yardımı

Excel Vers. ve Dili
.
Merhaba
Ekeki dosyada ,etiket basma bölümünde; verileri kaydetmeye yarayan 4 adet "kaydet" düğmesi var.
-Bu düğmelere basınca verileri etiketin üstüne ve başka bir tabloya kaydediyor.
-Tabloya kaydedilen veriler , userform da list boxta gözüküyor.
-Fakat veriler anında listboxa yansımıyor ,userformu açıp kapamam gerekiyor.Bu konuda yardım rica ediyorum.
Bir de listboxtaki satırlara çift tıklanınca ,boşsa ilk etiket,değilse ikinci etiket .. gibi sırayla userformda gözüksün istiyorum.Ben de sadece ilk kısımda gözüküyor

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
Dosyayı düzenledim.
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:
Dosyayı güncelledim.:cool:

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
.
Merhaba
Bir de listboxtaki satırlara çift tıklanınca ,boşsa ilk etiket,değilse ikinci etiket .. gibi sırayla userformda gözüksün istiyorum.Ben de sadece ilk kısımda gözüküyor
Yardımınız için Teşekkürler.Yukarıdaki soruna da çözüm getirebilirseniz sevinirim.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Burasını pek anlamadım.Etiketlerde 2 tane combobox ve 2 tanede textbox var hangi textbox veye hangi combobox boşsa listboxta çift tıklanan gösterilecek.Bu konunun bilinmesi gerekiyor.:cool:

Excel Vers. ve Dili
.
Üstad istediğim;4 tane etiket bölmesini dikkate aldığımızda , list boxa çift tıklayınca ,her bölme için en üstteki combo boxa bakıp eğer dolu ise ,bir yandakine o da dolu ise yandaki ne verileri getirsin.
Tşk.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Dosyayı güncelledim.Önceki mesajımdan indirebilirsiniz.:cool: