udentr2002
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
-
iş yerinde Office 365
evde Office 365
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 25-12-2029
Merhaba arkadaşlar burdaki değerli bir hocamın yapmış olduğu kodları kullanarak comboboxun change olayına yazdığım kodlar ile listboxa süzme yapıyorum.
Sizlerden ricam bu süzmeyi yaparken süzülen verileride Rapor sayfasınada kopyalaması bunun için yardımlarınızı rica edeceğim.
cobobox un change olayındaki kodlarım şöyle
yukarıdaki kodlar "Veri" sayfasından istenilen veriyi süzüp listboxda gösteriyor.
bu kodlara eklemek istediğim veriyi listboxa süzdükten sonra süzülen verileri Rapor sayfasına 3. satırdan sonra yapıştırması bunun için nasıl bir kod eklemesi yapabiliriz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sizlerden ricam bu süzmeyi yaparken süzülen verileride Rapor sayfasınada kopyalaması bunun için yardımlarınızı rica edeceğim.
cobobox un change olayındaki kodlarım şöyle
Kod:
Dim i As Long, a As Long, k As Byte, deg As Double
ListBox1.RowSource = ""
ReDim myarr(1 To 12, 1 To 1)
For i = 3 To Cells(65536, "B").End(xlUp).Row
If LCase(Replace(Replace(Cells(i, "C").Value, "I", "ı"), "İ", "i")) Like LCase(ComboBox1.Value & "*") _
And LCase(Replace(Replace(Cells(i, "E").Value, "I", "ı"), "İ", "i")) Like LCase(ComboBox2.Value & "*") _
And LCase(Replace(Replace(Cells(i, "F").Value, "I", "ı"), "İ", "i")) Like LCase(ComboBox3.Value & "*") Then
a = a + 1
ReDim Preserve myarr(1 To 12, 1 To a)
For k = 1 To 12
myarr(k, a) = Cells(i, k).Value
Next k
If a = 1 Then
deg = Cells(i, 10).Value
ElseIf Cells(i, 10).Value < deg Then
deg = Cells(i, 10).Value
End If
End If
Next i
If a > 0 Then ListBox1.Column = myarr
Erase myarr
Label4.Caption = Format(deg, "#,##0.00") & " " & "YTL'dir"
bu kodlara eklemek istediğim veriyi listboxa süzdükten sonra süzülen verileri Rapor sayfasına 3. satırdan sonra yapıştırması bunun için nasıl bir kod eklemesi yapabiliriz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.