Listboxda işaretli verinin değitirilmesi?

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 Türkçe
Merhaba arkadaşlar dosyamı ekledim dosyamda yapmak istediğim açılan forumda combobox1 'e girilen veriyi listboxda listeleyip listelenen verinin listboxda üzerine çift tıklayıp listboxda tıklanıpta işaretlenen satırdaki bilgileri textboxlara aktardıktan sonra ödeme miktarını textbox17 ye girip ödemeyi yap düğmesine bastığımda miktarı sayfadan seçip düşüyor buraya kadar tamam.
Yanlız liste çok uzxun olduğu zaman combobox kullanarak mesala A firmasını listboxa listeleyip listboxdaki a firmaları arasında işlem yapmak istediğim veriyi bulup mausla çift tıklayıp textboxlara aktarıyorum böyle yapıp ödeme yapmaya çalışınca ya çalışmıyor yada kodlar yanlış yapıyor sebebini çzemedim.
comboboxdan listeleme yapınca verinin olduğu hücreyi select ile seçtirdiğim için sanırım sorun ordan kaynaklanıyor gibi 1 gündürlü uğraşmama rağmen çözemedim.
yapmak istediğimi anlamışssınızdır sanırım. şimdiden yardımcı olacak arkadaşalrıma çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 Türkçe
Ferhat Hocam Çok teşekkür ederim ellerinize sağlık

Ayhan Ercan

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365- Türkçe
Sayın Ferhat Pazarçevirdi'nin (hoşgörüsüne sığınarak) çalışmasına ilave olarak bir öneride :

Commandbutton2 click olayından sonra istediğiniz satırda gereken değişiklikler olmuş, ama

Kod:
......
......
......
Cells(sonsat, 7) = t2 + t4
Cells(sonsat, 8) = t1 - (t2 + t4)
TextBox7 = Format(t2 + t4, "#,##0.00")
TextBox8 = Format(t1 - (t2 + t4), "#,##0.00")
MsgBox "DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR"
[B][COLOR=red]UserForm_Initialize[/COLOR][/B]
End Sub
birde en son satıra Userform_Initialize eklerseniz (kırmızı yazılı) satırda silinmiş şekliyle de listboxda görebileceksiniz.